Facebook Pixel Έβγαλε την υποχρέωση με νίκη!
| 2017-03-01 20:13:00

Έβγαλε την υποχρέωση με νίκη!

Έβγαλε την υποχρέωση με νίκη!

Σε ένα ματς τυπική διαδικασία στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός με γκολ του Μαρινάκη στο 90+2` νίκησε 0-1 τον Αστέρα με τους "πράσινους" να σφραγίζουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με το 4-0 του πρώτου αγώνα. Έπαιξε για μισή ώρα ο Μολίνς

Το 4-0 στη Λεωφόρο πριν από δυο βδομάδες δεν άφηνε περιθώρια για... δεύτερες σκέψεις όσον αφορά στην πρόκριση, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει και τυπικά το "εισιτήριο" για την 4άδα του Κυπέλλου με το 0-1 σήμερα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα με το γκολ του Μαρινάκη στις καθυστερήσεις. Ένα φάουλ του επανακάμψαντα Λέτο και κάποιες σκόρπιες φάσεις στο δεύτερο μέρος ήταν πάντως ό,τι καλύτερο είδαμε στο ματς , πλην του γκολ. Ο Μολίνς στο ντεμπούτο του (μπήκε στο 61`) είχε μια ωραία ενέργεια, αλλά δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα, καθώς δεν πήρε μπάλες. Αναφορικά με τον Αστέρα απείλησε μόνο με κάποια σουτ, παίζοντας βέβαια κι αυτός με πολλές αλλαγές.

Λίγα πράγματα...

Οι πολλές αλλαγές που είχαν οι δυο ομάδες δεν ευνόησαν στο να δούμε φοβερό θέαμα στο ξεκίνημα, με τους πράσινους να είναι πάντως πιο επιθετικοί. Μετά το 10λεπτο, ο Αστέρας βγήκε μπροστά και έχασε δυο ευκαιρίες με Μπαστιάνο (16`) και Καλτσά (19`). Ο Παναθηναϊκός απάντησε με το φάουλ του Λέτο στο 22`, στην καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου, με το ματς να αποκτά κάποια ζωηράδα και τους γηπεδούχους να σπαταλάνε άλλη μια καλή φάση με τον Ιωαννίδη (27`).

Οι Αρκάδες είχαν δώσει μέτρα στον Παναθηναϊκό και προσπαθούσαν να απειλήσουν στην κόντρα, όμως οι πράσινοι είχαν την κατοχή και πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας άλλη μια ευκαιρία για γκολ με τον Μπουμάλ (37`) ως το τέλος του ημιχρόνου.

Είδαμε και τον Μολίνς, σκόραρε κι ο Μαρινάκης!

Στο β` μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι, πιέζοντας κυρίως με στημένα τους "πράσινους", ενώ στο μεταξύ ο Ουζουνίδης στο 61` πέρασε τον Μολίνς στη θέση του Λέτο, με τον Σουηδό να κάνει ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε δυο λεπτά (62` και 63`) έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Αθανασιάδης εξουδετέρωσε το μακρινό σουτ του Εμποκού και στη συνέχεια ο Μολέντο είχε μια ωραία κεφαλιά άουτ.

Οι αλλαγές συνεχίστηκαν (Χατζηγιοβάνης αντί Εμποκού και Δημούτσος, Ιγκλέσιας αντί Καλτσά, Δημούτσου), με τον Παναθηναϊκό να αγγίζει πάλι το 0-1 στο 68`, αλλά στο γύρισμα του Χατζηγιοβάνη, ο Βλαχοδήμος δεν πρόφτασε την μπάλα. Ουσιαστικά, με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Μαρινάκη στο 78`, αυτή φαινόταν πως θα ήταν η τελευταία καλή στιγμή του ματς. Όμως στις καθυστερήσεις, ο Μαρινάκης έβαλε το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα κάνοντας το 0-1 στο 90+2`, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags