Facebook Pixel «Άγρια κατσάδα» από Ουζουνίδη σε Χατζηγιοβάνη για απίθανο λόγο – Ακούστηκαν μέχρι έξω οι φωνές!
| 2017-03-04 23:06:00

«Άγρια κατσάδα» από Ουζουνίδη σε Χατζηγιοβάνη για απίθανο λόγο – Ακούστηκαν μέχρι έξω οι φωνές!

«Άγρια κατσάδα» από Ουζουνίδη σε Χατζηγιοβάνη για απίθανο λόγο – Ακούστηκαν μέχρι έξω οι φωνές!

Διαβάστε τι συνέβη με τον Έλληνα προπονητή και τον νεαρό παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος τα… άκουσε για τα καλά στο ματς με τη Βέροια και μάλιστα για ασυνήθιστη αιτία.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Βέροια, καθώς μπήκε στο ματς μόλις στο 28’ στη θέση του τραυματία Πολ Ζοσέ Εμποκού.

Ο νεαρός πλάγιος χαφ, μάλιστα, είχε καλή παρουσία, ενώ έδωσε και ασίστ στον Μάρκους Μπεργκ για το τέταρτο γκολ της ομάδας του στη νίκη με 5-0.

Ωστόσο, την ώρα που έμπαινε στο ματς ο μικρός συντελέστηκε ένα σκηνικό που δεν βλέπουμε συχνά και είχε ως αποτέλεσμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης να «κατσαδιάσει» τον 19χρονο παίκτη!

Συγκεκριμένα, είχε ζητηθεί από τον Χατζηγιοβάνη να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, αφού μπήκε… εκτάκτως στο ματς και με σκοπό να αντικαταστήσει τον τραυματία Εμποκού, όπου έπαιζε σε εκείνη την πλευρά. Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός μόλις μπήκε στο γήπεδο κατευθύνθηκε στα δεξιά, πιθανότατα λόγω συνήθειας αφού η φυσική του θέση είναι δεξιός χαφ, κίνηση που… τρέλανε τον Ουζουνίδη!

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού μόλις τον είδε να τρέχει προς την αντίθετη πλευρά, αμέσως άρχισε να φωνάζει στον νεαρό εξτρέμ, ο οποίος τα… άκουσε για τα καλά από τον προπονητή του και το τεχνικό τιμ μέχρι να αντιληφθεί το λάθος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεράστια κίνηση Ζέκα! "Έσβησε τη φωτιά" στη Λεωφόρο – Mε ποιον είχε τετ α τετ την ώρα του ματς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags