Facebook Pixel Δύσκολα τα πράγματα για τον Μάρκο Σίλβα...
| 2017-03-11 12:16:00

Δύσκολα τα πράγματα για τον Μάρκο Σίλβα...

Δύσκολα τα πράγματα για τον Μάρκο Σίλβα...

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι και υπάρχει μία τριάδα που δείχνει πως έχει πολλές πιθανότητες να μας στείλει στο ταμείο.

Ντάρμσταντ - Μάιντζ

Άξια της μοίρας της η Ντάρμστατ που παρά την προσπάθεια δεν πήρε και πάλι τίποτα από ένα παιχνίδι που στάθηκε πολύ πολύ καλά. Αντιμετώπισε τη Βέρντερ εκτός έδρας και στο πρώτο ημίχρονο θαρρείς πως ήταν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, το μόνο που της έλειπε ήταν το γκολ. Δημιούργησε πολύ καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε το ίδιο δυνατά αφήνοντας όμως χώρους πίσω, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Βέρντερ. Ήττα τελικά με 2-0. Όσο για τη Μάιντζ; Υποδέχθηκε τη Βόλφσμπουργκ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Σχετικά δίκαιο το αποτέλεσμα, αφού και οι δύο ομάδες είχαν πάνω κάτω τις ίδιες ευκαιρίες. Βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 20', όμως κατάφερε να αντιδράσει άμεσα με τον Κόρντομπα να σκοράρει στο 24' για το 1-1. Από εκεί καο πέρα η μία ομάδα φοβήθηκε την άλλη και έτσι έμεινε αυτό το σκορ μέχρι το τέλος. Η Ντάρμστατ θα ανοιχθεί, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, το είδαμε και στη Βρέμη αλλά και στο εντός με την Άουγκσμπουργκ. Ευκαιρία λοιπόν για την Μάιντζ να παίξει το αγαπημένο της παιχνίδι. Στο δια ταύτα επιλέγουμε το over 2,5 που έχει τύχες και το βρίσκουμε outsider.

Ντάρμσταντ - Μάιντζ Over (2.20)

Χαλ - Σουόνσι

Παρότι προηγήθηκε της Λέστερ, η Χαλ δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και γνώρισε την ήττα με 3-1, παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο προπονητής Μάρκο Σίλβα ήταν ξεκάθαρος εν όψει του ματς με τη Σουόνσι, υπογραμμίζοντας ότι η νίκη απαραίτητη και κάλεσε τους οπαδούς να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Από την άλλη, με γκολ του Γιορέντε στις καθυστερήσεις, η Σουόνσι έφτασε σε μια δραματική όσο και πολύτιμη νίκη επί της Μπέρνλι με 3-2. Πλέον, οι Ουαλοί έχουν διαφορά πέντε βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και η πίεση για αποτελέσματα είναι μικρότερη. Ο προπονητής Πολ Κλέμεντ προειδοποίησε πάντως ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και ζήτησε να μην υπάρξει χαλάρωση. Τι θα ποντάρουμε; Η Χαλ καίγεται για νίκη, η Σουόνσι είναι πιο... άνετη και ακόμα και η ισοπαλία θα θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα. Οι Ουαλοί δείχνουν καλά στοιχεία το τελευταίο διάστημα, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και μπορούν να τα καταφέρουν.

Χαλ - Σουόνσι 2 DNB (2.00)

Χέρακλες - Ουτρέχτη

Η Χέρακλες ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο Ναϊμέγκεν, προηγήθηκε με πέναλτι στο 14’, όμως δεν είχε αντίστοιχη συνέχεια. Μέχρι το 33’ έχανε με 2-1, έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά παράλληλα ήταν ευάλωτη αμυντικά και έχασε 3-1 με αυτογκόλ στο 69’. Ικανότατη δημιουργικά, η αμυντική της αστάθεια είναι που την εμποδίζει να κάνει την υπέρβαση, όπως πέρσι. Μετρά 6 σερί Over και 5 Over 3,5, εντός παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της. Όσο για την Ουτρέχτη; Κατώτερη των περιστάσεων υποδεχόμενη την Ντεν Χάαγκ, βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από παιδαριώδες λάθος του αμυντικού Λέουβιν (16’), ισοφάρισε στο 40’, αλλά δεν ήταν καλύτερη. Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον αντίπαλο, ενώ είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ του Αγιούμπ, δίκαιο θεωρείται το τελικό 1-1. Η Χεράκλες είναι από τις πιο ασταθείς ομάδες του πρωταθλήματος, στη μέρα της μπορεί να κερδίσει, αλλά τα αμυντικά της προβλήματα ματς αποτρέπουν από τον άσο, καθώς η Ουτρέχτη έχει το υλικό για να τα εκμεταλλευτεί. Θα επιλέξουμε το Over.

Χέρακλες - Ουτρέχτη Over (1.75)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags