Facebook Pixel Σούπερ νέα για Ίβιτς πριν την ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-12 22:22:00

Σούπερ νέα για Ίβιτς πριν την ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σούπερ νέα για Ίβιτς πριν την ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλύτερα μαντάτα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ ενόψει της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς είδε τον MVP του τελικού Κυπέλλου, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, να προπονείται κανονικά σήμερα έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και να τίθεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για την κυριακάτικη αναμέτρηση!

Αντιθέτως, ο Μάριος Σιαμπάνης υπεβλήθη σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση πρώτου βαθμού και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για 10 μέρες.

Διαβάστε την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δείτε βίντεο από την προπόνηση:

«Η πρεμιέρα των Play Offs της Super League πλησιάζει, και άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου συνεχίζουν την προετοιμασία τους, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Πρώτο εμπόδιο σε αυτό τον κύκλο των έξι αγώνων είναι η ΑΕΚ σε μία επανάληψη του πρόσφατου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, την Κυριακή (14.05, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας και το αγωνιστικό τμήμα δουλεύει πάνω στο παιχνίδι.

Την Παρασκευή το απόγευμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν στην έδρα της ομάδας. Το πρόγραμμα αφιερώθηκε κυρίως στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, αλλά επίσης και στην κυκλοφορία της μπάλας και την αμυντική λειτουργία, μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε κανονικά εντάχθηκε και πάλι στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ενώ τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Μάριος Σιαμπάνης , έδειξαν ότι ο παίκτης έχει υποστεί κάκωση πρώτου βαθμού και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για 10 μέρες».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags