Facebook Pixel Έξαλλοι στη Nova: «Μικρο-παράγοντες στη Λίγκα, χωρίς σοβαρότητα – Πάμε δικαστικά»!
Life
| 2017-07-24 20:45:00

Έξαλλοι στη Nova: «Μικρο-παράγοντες στη Λίγκα, χωρίς σοβαρότητα – Πάμε δικαστικά»!

Έξαλλοι στη Nova: «Μικρο-παράγοντες στη Λίγκα, χωρίς σοβαρότητα – Πάμε δικαστικά»!

Στα… μαχαίρια βρίσκονται πλέον Σούπερ και συνδρομητικό, μετά και τις σημερινές εξελίξεις στο ΔΣ.

Στην αντεπίθεση ετοιμάζεται να περάσει η NOVA, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες που θέλουν τις ομάδες στην Σούπερ Λιγκ να μην δέχονται τη μείωση στα έσοδα και φυσικά τη μείωση των ομάδων, αλλά και την απόφασή τους να μην κάνουν φέτος πλέι οφ, τους έχουν κάνει… έξαλλους!

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της NOVA επισήμαιναν ότι οι όροι συνέπεια, σοβαρότητα και προγραμματισμός είναι προφανώς άγνωστες λέξεις για τους μικρό-παράγοντες της Λίγκας, όπως τους ανέφεραν. Ότι σαν την στρουθοκάμηλο κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο και αρνούνται να δουν τα άδεια γήπεδα, την έλλειψη χορηγών και το μειωμένο ενδιαφέρον του Έλληνα φιλάθλου για μία διοργάνωση που οι αποφάσεις του Μάρτη γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης τον Ιούλιο και δεν μπορούν καν να υλοποιηθούν.

Στο ίδιο πνεύμα σχολίαζαν πως είναι φανερό ότι οι μικρό-παράγοντες της Σούπερ Λίγκας κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, οχυρώνονται πίσω από τα στενά συμφέροντα των ομάδων τους, αρνούμενοι οποιοδήποτε σχέδιο για την συνολική βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράγοντες της Κάντζας ξεκαθάριζαν ότι η συνδρομητική πλατφόρμα έχει εξαντλήσει τα όρια της καλόπιστης διαπραγμάτευσης προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση και είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε άμεση κατάθεση αγωγής μείωσης τιμήματος της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags