Facebook Pixel Αυτοί θα σκάσουν τα εκατομμύρια για Μανωλά!
| 2014-05-31 09:29:00

Αυτοί θα σκάσουν τα εκατομμύρια για Μανωλά!

Αυτοί θα σκάσουν τα εκατομμύρια για Μανωλά!

Πολλά τα σενάρια που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ωστόσο στο Λιμάνι εκτιμούν πως μία ομάδα μπορεί να φέρει μεγάλη πρόταση!

«Βομβαρδισμός» δημοσιευμάτων για τον Κώστα Μανωλά υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο εξωτερικό, αφού όπως σας έχουμε γράψει ξανά, είναι σίγουρα το πιο... hot ελληνικό όνομα αυτή την στιγμή.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε καλή ηλικία και μετά από μία σταθερή χρονιά με σπουδαίες εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, σίγουρα θα μπορούσε να φέρει μία καλή πρόταση.

Αυτή την στιγμή πάντως, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο στα γραφεία του συλλόγου, παρά τα όσα γράφονται... δεξιά και αριστερά. Στο Λιμάνι ξέρουν πως μπορεί να έρθουν προτάσεις και περιμένουν μία με πολλά μηδενικά από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα από την Μπενφίκα!

Οι δύο σύλλογοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις τα τελευταία χρόνια, μιλάνε πλέον απευθείας χωρίς ενδιάμεσους μάνατζερ, ενώ είναι γνωστό πως ο Μανωλάς αποτελεί βασική επιλογή του Ζέσους, σε περίπτωση που πουληθεί ο Γκαράι.

Για αυτό και στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως οι «αετοί» θα μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους, οι οποίες όπως σας αποκαλύψαμε σε χθεσινό θέμα, δεν πέφτουν ούτε ένα ευρώ κάτω από τα οκτώ εκατομμύρια... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags