Facebook Pixel ΒΕΤ 8: Έχει τύχη το διπλό - Δείτε στο Sportdog
| 2014-10-10 13:26:00

Εχει τύχη το διπλό

Εχει τύχη το διπλό

Είκοσι-έξι τελικές προσπάθειες είχε χτες το Μαυροβούνιο, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα να πετάξει δύο πολύτιμους βαθμούς, κόντρα στο υποδεέστερο Λιχτενστάιν.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η Ισλανδία στα προκριματικά του Μουντιάλ2014 με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στα μπαράζ, όπου αποκλείστηκε από την Κροατία. Σε γενικές γραμμές έχει αλλάξει επίπεδο, βγάζει σταθερότητα και έχει τύχη κόντρα σε ισοδύναμες ή υποδεέστερες ομάδες. Σήμερα αντιμετωπίζει στον 1ο όμιλο, εκτός έδρας την Λετονία. Η τελευταία παρά τις όποιες εξάρσεις, τα τελευταία χρόνια απέχει πολύ από τα κατορθώματα των προηγούμενων ετών. Στο 2,10 προσφέρεται το διπλό στην Βet 8. Εναλλακτικά και με κάλυψη το 0,25, προσφέρεται σε απόδοση 1,75.

Στον ίδιο όμιλο, με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά η Ολλανδία και σήμερα υποδέχεται το Καζακστάν. Σ’ έναν εξαιρετικά ισορροπημένο στο τέλος η διαφορά τερμάτων θα παίξει ουσιαστικό ρόλο. Στο γήπεδο τους οι «Τουλίπες» σκοράρουν «κατά ριπάς», ειδικά όταν αντιμετωπίζουν υποδεέστερες ομάδες. Οι «Καζάκοι» ξεκίνησαν με λευκή ισοπαλία κόντρα στην Λετονία και μακριά από το γήπεδο τους, προσπαθούν κυρίως με μαζική άμυνα, μαχητικότητα και πολύ τρέξιμο, να κρατήσουν ανέπαφη ή σε λογικά επίπεδα το σκορ. Αναμενόμενα χαμηλά η υπόδηση στον άσο και στο Over, επιλογή το Over 4 με απόδοση στο 1,90 από την Bet 8.

Επιλογές

1. Λετονία – Ισλανδία 2 (-0,25) / (2) @ 1,75 / (2,10) - (ΒΕΤ 8)

2. Ολλανδία – Καζακστάν Over 4 @ 1,90 (ΒΕΤ 8)

Πηγή: infobeto.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags