Facebook Pixel Έτσι ξεφτιλίζεται το ποδόσφαιρο! (ΦΩΤΟ)
| 2014-10-19 19:00:00

Έτσι ξεφτιλίζεται το ποδόσφαιρο! (ΦΩΤΟ)

Έτσι ξεφτιλίζεται το ποδόσφαιρο! (ΦΩΤΟ)

Όποιος ουδέτερος φίλαθλος παρακολούθησε το ματς στη Λεωφόρο σίγουρα θα αγανάκτησε βλέποντας τους παίκτες του ΟΦΗ, επί ένα ολόκληρο μέρος, να ...τραυματίζονται μόνοι τους!

Πρώτα απ΄ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός δε δικαιούταν τίποτα παραπάνω από την ήττα στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Πράσινοι πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση και μοιραία έχασαν από τους Κρητικούς.

Από εκεί και πέρα, όμως, δεν μπορούμε να μη σταθούμε στο εκνευριστικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων που σίγουρα επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. ΟΧΙ το αποτέλεσμα, το διευκρινίζουμε, αλλά σίγουρα τη ροή του παιχνιδιού.

Οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο, χωρίς να είναι σίγουρο ότι είχαν τέτοια εντολή από τον πάγκο, έπεφταν κάθε λίγο και λιγάκι στο χαρτάρι με σκοπό να κερδίσουν χρόνο. Όποιος ουδέτερος φίλαθλος παρακολούθησε τον αγώνα στη Λεωφόρο σίγουρα θα αγανάκτησε βλέποντας τους Κρητικούς σε κάθε κόντρα, σε κάθε απλό τζαρτζάρισμα, να μένουν για αρκετά δευτερόλεπτα στο χορτάρι σταματώντας το χρόνο.

Το φαινόμενο εντάθηκε προς το τέλος του αγώνα όταν πλέον οι φιλοξενούμενοι …τραυματίζονταν μόνοι τους και σωριάζονταν κάτω ενώ η μπάλα παιζόταν σε άλλο σημείο του γηπέδου! Ακόμα πιο φοβερή ήταν η αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού που κρατούσαν την ψυχραιμία τους προσφέροντας, μάλιστα, τις περισσότερες φορές τις …πρώτες βοήθειες στους συναθλητές τους!

Μιλάμε για ένα οικτρό θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο που δικαίως έφερε την έκρηξη του Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα. Όλα τα λεφτά ήταν, πάντως, η αντίδραση του Γκατούζο, ο οποίος όταν είδε τον τερματοφύλακά του στις καθυστερήσεις του αγώνα να σωριάζεται μόνος του στο έδαφος άρχισε να τον βρίζει!

To παρακάτω φωτορεπορτάζ του SportDog μιλάει από μόνο του…

     

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags