Facebook Pixel «Δεν είναι χρονιά για τίτλους»
| 2014-12-12 18:12:00

«Δεν είναι χρονιά για τίτλους»

«Δεν είναι χρονιά για τίτλους»

Ποια μεγάλη μορφή του ΠΑΟΚ ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του οτι φέτος ο Δικέφαλος δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο;

Για τη χθεσινή ήττα λοιπόν από την Γκινγκάμπ αλλά και τις φετινές βλέψεις του ΠΑΟΚ μίλησε ο Κούλης Αποστολίδης στον NOVA Sport Fm.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ: «Ήταν ομάδα καλύτερη και άξιζε να κερδίσει. Το γιατί δεν βρέθηκε σε κατάσταση για να ανταπεξέλθει είναι άλλο ζήτημα και χρειάζεται χρόνος για να το αναλύσουμε. Η Γκινγκάμπ παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη και άξιζε να κερδίσει. Θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να προηγηθεί, αλλά αυτό δεν διαφοροποιεί κάτι σε ότι αφορά την εικόνα του ματς».

-τον φετινό ΠΑΟΚ: «Δεν έχει πάγκο. Βασικά είναι περίπου 8-10 παίκτες που έχουν τραβήξει έως τώρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτούς που πίστευαν και πιστεύουν ότι η φετινή σεζόν δεν είναι σεζόν για κατάκτηση τίτλων, αλλά για χτίσιμο ομάδος. Ήρθαν τα πράγματα και είναι πρώτος ο ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να αλλάξει όμως η διαδικασία, που προείπα. Δεν είναι 100% ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Όμως, εννοείται πως είναι καλοδεχούμενο αν έρθει».

-το αν γίνεται ευκολότερο το έργο του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Σαφώς το να έχει μια ομάδα να διεκδικήσει όσο το δυνατόν λιγότερους στόχους ωφελεί την ομάδα. Χρειάζεται να ενισχυθεί η ομάδα για Ιανουάριο, παίρνοντας 1-2 ποιοτικούς παίκτες. Δεν πρέπει να διαφοροποιηθεί κάτι λόγω του αποκλεισμού, δεν πρέπει να αλλάξει ο σχεδιασμός. Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Θα έρθουν και άλλα καλά αποτελέσματα, όπως και άλλα ανεπιτυχή αποτελέσματα, διότι αυτά έχει η διαδικασία χτισίματος νέας ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags