Facebook Pixel Έστειλε μήνυμα ο Ιβάν Σαββίδης!
| 2015-02-07 20:17:00

Έστειλε μήνυμα ο Ιβάν Σαββίδης!

Έστειλε μήνυμα ο Ιβάν Σαββίδης!

Τι έκανε σήμερα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και ποια είναι η διπλή ερμηνεία της κίνησής του; Διαβάστε στον Sportdog...

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και θα παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, όπως πριν από αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν και κάποιες άλλες εκκρεμότητες, πάντα σε σχέση με τον Δικέφαλό, που πρέπει να ρυθμίσει ο Ομογενής επιχειρηματίας.

Ο Σαββίδης λοιπόν θα έχει ένα γεμάτο διήμερο με πολλές συναντήσεις για να μάθει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα και γιατί το τελευταία διάστημα υπάρχει αυτή η... κατάρρευση, ενώ σήμερα έστειλε και μήνυμα στον κόσμο για να έχουν σωστή συμπεριφορά στην Τούμπα, με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο Ιβάν όμως δεν έμεινε στα λόγια και το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο «Παλατάκι» και παρακολούθησε από την εξέδρα το μπασκετικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη. Ο Σαββίδης με την παρουσία του στο γήπεδο ήθελε να στείλει δύο διαφορετικά μηνύματα.

Το πρώτο σχετίζεται με τον «ενωμένο» ΠΑΟΚ και την συμπεριφορά που θα πρέπει να έχει η κερκίδα στα μεγάλα παιχνίδια, είτε αυτά είναι στο μπάσκετ με τον Άρη είτε στο ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό και το δεύτερο με την... χρηματοδότηση και της μπασκετικής ομάδας από τον Σαββίδη!

Εδώ και καιρό άλλωστε είναι γνωστές οι συζητήσεις της ΚΑΕ με τον Σαββίδη και η κοινή παρουσία του στο γήπεδο σήμερα με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, μόνο τυχαία δεν ήταν. Όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα ο ΠΑΟΚ θα βρει ένα μεγάλο «αφεντικό» που θα βάζει το χέρι στην τσέπη και στο μπάσκετ, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τον αλλάξει επίπεδο...

ΠΑΟΚτσήδες, δείξτε πόσο μάγκες είστε! Να τι πρέπει να κάνουν αύριο στην Τούμπα, διαβάστε ΕΔΩ






 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags