Facebook Pixel Έκανε σεφτέ στην έδρα του ο Εργοτέλης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-10-24 18:00:00

Έκανε σεφτέ στην έδρα του ο Εργοτέλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκανε σεφτέ στην έδρα του ο Εργοτέλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ο Εργοτέλης ήταν ανώτερος του Παναιγιάλειου σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα με 3-2!

Μπορεί το μομέντουμ να μην ήταν το καλύτερο για τον Εργοτέλη, μετά από όσα προηγήθηκαν με το διαζύγιο με τον Βέλιτς και το κλίμα που είχε διαμορφωθεί στο εσωτερικό της ομάδας, όμως αυτό φαίνεται ότι δεν επηρέασε τους παίκτες του Λαμπράκη που ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα φτάνοντας στην δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα – και πρώτη στην έδρα του.

Έτσι, το ντεμπούτο του Σταύρου Λαμπράκη συνδυάστηκε με νίκη με τον υπηρεσιακό (ή μόνιμο;) τεχνικό του Εργοτέλη να «φρεσκάρει» την 11αδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα αφήνοντας εκτός Στεβάνοβιτς, Κούτρη ενώ παρέταξε ένα επιθετικογενές σχήμα με την ταυτόχρονη παρουσία των Μάνου, Παμλίδη και Μπουρσέλη.

Παρότι το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τον Εργοτέλη καθώς ο Παναιγιάλειος προηγήθηκε μόλις στο 7′ με τον Σκαρτσίλα, οι κιτρινόμαυροι δεν τα παράτησαν και πίεζαν σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Με ένα «μαγικό» 7λεπτο (38-45), ο Εργοτέλης σκόραρε δύο φορές, με τους Μάνο και Παμλίδη κάνοντας την ανατροπή και παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1. Ο Παναιγιάλειος ξαναμπήκε, προσωρινά όπως αποδείχθηκε μετά, στο παιχνίδι όταν ο Μπουρλάκης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην περιοχή του Εργοτέλη και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-2.

Τελικά, το νικητήριο γκολ για τον Εργοτέλη πέτυχε ο Αυγενικού με ένα δυνατό σουτ που πέρασε ανάμεσα από πολλά πόδια για να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Πίτκα.

Πηγή: athleticradio.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags