27/11/15 - 19:57

Τρομερή ατάκα για τα επεισόδια στην Λεωφόρο: «Ούτε ο ίδιος ο Θεός δεν μπορούσε να...»

Έχουν ειπωθεί (σχεδόν) τα πάντα για το περιβόητο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ! Είστε σίγουροι για αυτό; Διαβάστε τις νέες ατάκες!

Τρομερή ατάκα για τα επεισόδια στην Λεωφόρο: «Ούτε ο ίδιος ο Θεός δεν μπορούσε να...»
25.677views 0shares

Ο δικηγόρος της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM» και την εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Άρη Ασβεστά και Βασίλη Παπαθεοδώρου για την υπόθεση του ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», στην οποία έγινε έφεση και ζητείται η διεξαγωγή του αγώνα.
 

Από τον Γιάννη Κάρμη γίνεται λόγος για παρακινδυνευμένη απόφαση του διαιτητή Παππά, αναφέρει πως ζητείται η διεξαγωγή του αγώνα, δίχως φιλάθλους ενώ τονίζει πως η αφαίρεση των βαθμών έχει να κάνει με διακοπή αγώνα κι όχι μη έναρξή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το κλίμα στην εκδίκαση: «Είναι θετικό ότι δεν ανέβηκαν οι τόνοι. Αλλά δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς για ένα ποινικό θέμα για το αν ήταν νόμιμη η απόφαση μη διεξαγωγής του αγώνα» 

Για το αν πρέπει ή όχι να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός: «Δεν είπα να μην τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει η αντικειμενική ευθύνη, αλλά η εκτίμηση του μεγέθους της είναι σε συνάρτηση των δεδομένων που υπήρχαν. Ενδεχομένως από την ανακοίνωση της απόφασης να μην είχαν προκύψει όλα όσα έγιναν μετά. Η απόφαση του διαιτητή δεν βασίζεται σε κάποιο άρθρο. Η Αστυνομία είπε ότι δεν μπορεί να διασφαλίσει το ότι δεν θα έπεφτε άλλη φωτοβολίδα. Κανείς δεν μπορούσε να διασφαλίσει κάτι τέτοιο, ούτε ο ίδιος ο Θεός. Ο Ταξίαρχος της Αστυνομίας απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι είχε στη διάθεσή του αρκετή αστυνομική δύναμη. Ο διαιτητής έπρεπε να ξεκινήσει το ματς και με το παραμικρό θα μπορούσε να διακόψει το ματς και κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα, αφού ήδη είχαν γίνει 20 συστάσεις από τα μεγάφωνα. Με την απόφαση που πήρε ο διαιτητής να μην ξεκινήσει τον αγώνα εξεπλάγησαν όλοι, ακόμα και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ. Μάλιστα, επικαλέστηκα άλλο φύλλο αγώνα με διαιτητή τον κύριο Παππά στο “Γ. Καραϊσκάκης” στο 1-1 πριν από τρία χρόνια που είχαν πέσει επίσης φωτοβολίδες και είχε διεξαχθεί κανονικά». 

Για το τι πρέπει να αποφασιστεί σύμφωνα με τη δική του θέση: «Έχει νομική βάση η ένσταση του Παναθηναϊκού, γιατί ο διαιτητής δεν αιτιολογεί καταλλήλως και επαρκώς τη ματαίωση του αγώνα. Τη στιγμή που είχαν ηρεμήσει τα πράγματα. Ακόμα και ο Ολυμπιακός υποθέτει ότι αν έβαζε γκολ, ότι θα γίνονταν επεισόδια. Πλέον, πρέπει να οριστεί το ματς και κατά πάσα πιθανότητα με τιμωρία της έδρας του Παναθηναϊκού, χωρίς τον κόσμο του δηλαδή, γιατί σαφώς θα επιβληθούν ποινές. Υπάρχει πειθαρχικός κώδικας που προβλέπει και το τι συμβαίνει στη διακοπή. Το μόνο που προβλέπει μη τέλεση του αγώνα είναι η είσοδος οπαδών μέχρι και μια ώρα πριν από τον αγώνα». 

Για τη θέση του Ολυμπιακού περί σκανδάλου στην έκθεση Σιμιτζόγλου: «Όταν υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που δεν μας αρέσουν λέμε για σκάνδαλα. Ήταν σωστή η έκθεση του Σιμιτζόγλου καθώς υπήρξαν επεισόδια χωρίς να διεξάγεται αγώνας. Φαντάζομαι ότι και ο ίδιος ένιωσε έκπληξη που δεν έγινε αγώνας. Δεν υπάρχει σχετική δίωξη για αφαίρεση βαθμών. Θα παρανομήσει το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο, αν ενεργήσει πέραν του πλαισίου που έχει στην έκθεσή του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας». 

Για το υπόμνημα που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός: «Έχουμε κλείσει τον φάκελο και για αυτό καθυστερήσαμε, καθώς ο Ολυμπιακός κατέθεσε το δικό του υπόμνημα. Είναι κάτι που επιτρέπεται η παρέμβαση τρίτου, αφού και στα επεισόδια στο "Γ. Καραϊσκάκης” με τα αεροβόλα στον κ. Τζόρβα δεν μας είχε επιτραπεί δική μας παρέμβαση σε αυτήν τη διαδικασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρήκαν 3 άτομα από την Λεωφόρο, σοκάρουν τα στοιχεία!

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ