Facebook Pixel Εξάρα και ο ΠΑΟΚ, χορεύοντας... Σάμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-12-03 20:09:00

Εξάρα και ο ΠΑΟΚ, χορεύοντας... Σάμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξάρα και ο ΠΑΟΚ, χορεύοντας... Σάμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου προκρίνεται ο ΠΑΟΚ που συνέτριψε 6-2 τα Χανιά με χατ τρικ του Σάμπο. Zάιρο, Μυστακίδης, Πέλκας οι σκόρερς των υπόλοιπων τερμάτων του Δικεφάλου.


Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά αντέδρασε γρήγορα καθάρισε τη νίκη, πρόκριση και πέτυχε πολλά γκολ! Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 6-2 του ΑΟ Χανίων και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Επανεμφάνιση Όλσεν μετά από καιρό

Εκπλήξεις είχαμε στην 11άδα του ΠΑΟΚ στα Χανιά. Ο Τούντορ επανέφερε τον Όλσεν κάτω απ'τα δοκάρια του Δικεφάλου. Ο Όλσεν που επέστρεψε αντί του Γλύκου, ενώ μετά από καιρό είδαμε και τον Τσίμιροτ να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Την ευκαιρία τους πήραν στο αρχικό σχήμα και οι Κοροβέσης, Μυστακίδης, Πέλκας, Γκολάσα.

Κοιμήθηκε αλλά καθάρισε στο ημίχρονο το ματς

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον ΠΑΟΚ. Στο 3' οι Θεσσαλονικείς πιάστηκαν στον ύπνο, αφού ύστερα από σέντρα του Σαϊνέ, ο Σταμάτης βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι «ασπρόμαυροι» ισορρόπησαν σταδιακά το παιχνίδι, βγήκαν μπροστά και έφτιαξαν ευκαιρίες. Αντιμετώπισαν για λίγα λεπτά δυσκολίες, αφού ο τερματοφύλακας των Κρητικών έκανε σημαντικές επεμβάσεις, αλλά βρήκαν τις λύσεις. Η ισοφάριση ήρθε στο 20' όταν ύστερα από εξαιρετική πάσα του Γκολάσα, ο Ζάιρο βγήκε τετ α τετ με τον Πρίφτη, τον οποίο νίκησε με διπλή προσπάθεια. Μετά από 3 λεπτά, ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα. Αυτή τη φορά ο Ζάιρο ήταν δημιουργός και ο Σάμπο ο εκτελεστής, ενώ με τους ίδιους πρωταγωνιστές έγινε το 1-3, πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Σημειωτέον, ότι οι Κρητικοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπριλάκη, ο οποίος ανέτρεψε τον Μυστακίδη εντός περιοχής, αλλά ο Κουκουλάκης έδειξε φάουλ.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ δεν αγχώθηκε καθόλου στο δεύτερο μέρος. Οι «ασπρόμαυροι» χτύπησαν ξανά στο 61' όταν ο Τσίμιροτ έβγαλε φοβερή ασιστ στον Μυστακίδη για το 1-4 και τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το 1-5, με τον Ζάιρο να δίνει εξίσου καταπληκτική ασίστ στον Πέλκα. Τα Χανιά κέρδισαν πέναλτι στο 74', το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λίτα και το τελικό 2-6 έγραψε για τον ΠΑΟΚ ο Σάμπο, που έκανε χατ τρικ.

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Ζάιρο, Γκολάσα (65' Άντονις), Σάμπο, Τσίμιροτ, Πέλκας (65' Αθανασιάδης), Μυστακίδης

Χανιά: Πρίφτης, Χατζηηλιάδης, Παγώνης, Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Ρίκκα, Σάντερσον, Νυκτάρης Ν., Σάινε, Σταμάτης, Λίτα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags