Facebook Pixel Εντολή Σαββίδη: "Ποτέ ξανά από τον Ολυμπιακό"!
| 2016-02-19 21:45:00

Εντολή Σαββίδη: "Ποτέ ξανά από τον Ολυμπιακό"!

Εντολή Σαββίδη: "Ποτέ ξανά από τον Ολυμπιακό"!

Αναλαμβάνει δράση ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να τα αλλάξει όλα! Ποια ήταν η πρώτη εντολή που έδωσε στους στενούς συνεργάτες του όσον αφορά τα μεταγραφικά;
 

Πολύ πιο ενεργό ρόλο φαίνεται πως έχει τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, ο οποίος μετά τις αποχωρήσεις των Αγγελίδη, Άρνεσεν και Βεζυρτζή, ασχολείται πλέον και ο ίδιος με τα σοβαρά ζητήματα της ομάδας, ενώ οι αντιδράσεις του κόσμου μετά την ήττα από τον Ηρακλή, τον ανάγκασαν να πάρει κάποιες σημαντατικές αποφάσεις.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αλλάξει πολλά πράγματα γύρω από τη λειτουργία του συλλόγου και, αν κρίνουμε από όσα είπε στους στενούς συνεργάτες του, να ακολουθήσει με πιο "επιθετική" τακτική σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα, όπως έμαθε ο Σκύλος, ο Σαββίδης έδωσε από τώρα εντολή ακόμα και για τις μεταγραφές, οι οποίες φυσικά έχουν ήδη αρχίσει να απασχολούν τον Λούμπος Μίχελ, τον άνθρωπο που χειρίζεται αυτή τη στιγμή τα πάντα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ιβάν ξεκαθάρισε ότι δε θα επιτρέψει άλλο "φιάσκο" (τύπου Γκαλίτσιου) και πως θέλει παίκτες στην Τούμπα που είτε θα κάνουν τη διαφορά, είτε θα είναι ταλαντούχοι και εξελίξιμοι.

Το αφεντικό της ομάδας "διέταξε" να ξεκινήσει αρχικά το ...σαφάρι εντός της Ελλάδας, ώστε να βρεθούν παίκτες ικανοί σε νεαρή ηλικία, όπως είναι, για παράδειγμα, η περίπτωση του Πέτρου Ορφανίδη από την Ξάνθη.

Η οδηγία του Σαββίδη ήταν ξεκάθαρη: δε θα πρέπει να χαθεί κάποιο ταλέντο και να καταλήξει στον Ολυμπιακό ή να προλάβουν οι Ερυθρόλευκοι και να "κλέψουν" κάποιον παίκτη που βρίσκεται στην "ασπρόμαυρη" λίστα. Άλλωστε, γνωρίζει κι αυτός πως ο σύλλογος ΠΑΟΚ, δεν αντέχει άλλη επικοινωνιακή ήττα, πόσω μάλλον από τον μισητό αντίπαλο Ολυμπιακό.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags