Facebook Pixel "Εμπλοκή" με μεταγραφή του μπασκετικού Ολυμπιακού
| 2016-02-23 17:59:00

"Εμπλοκή" με μεταγραφή του μπασκετικού Ολυμπιακού

"Εμπλοκή" με μεταγραφή του μπασκετικού Ολυμπιακού

Δυσκολεύει η περίπτωση που είχε ξεχωρίσει, όμως «κοιτάνε» και αλλού! Οι τελευταίες πληροφορίες για τον ψηλό και ο χρόνος που πιέζει πλέον πάρα πολύ...

Πολύ δύσκολα πλέον θα προχωρήσει πλέον η μεταγραφή του Φρανκ Έλεγκαρ στον Ολυμπιακό, καθώς η Άνκαρα είπε «όχι» και στην δεύτερη πρόταση και ζήτησε …τρελά χρήματα!

Ο 29χρονος σέντερ ήταν καλή περίπτωση, αλλά όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Τουρκία, οι απαιτήσεις της ομάδας της Άγκυρας είναι ιδιαίτερα υψηλές και σε καμία περίπτωση... λογικές.
|
Έτσι πλέον, στο Λιμάνι «τρέχουν» και εξετάζουν άλλες περιπτώσεις, ωστόσο πλέον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά, αφού θυμίζουμε πως απομένουν κάτι παραπάνω από 24 ώρες για να πάρουν παίκτη που θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο δεύτερο γύρο του TOP-16 της Euroleague

Ο Ολυμπιακός, εκτός από τον Έλεγκαρ, έχει στο στόχαστρό του άλλες δύο περιπτώσεις ψηλών από την Ευρώπη και ήδη έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις, ενώ την τελευταία ώρα υπάρχει έντονη φημολογία πως στο τραπέζι έπεσαν και ονόματα παικτών που βρίσκονται στην Κίνα!

Επιμένουμε πάντως, πως αν δεν βρει αυτό που θέλει σε… λογική τιμή, είναι πολύ πιθανό να μην κάνει μεταγραφή!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags