Facebook Pixel Mε επιστροφές αλλά χωρίς Ροντρίγκες
| 2016-03-30 23:21:00

Mε επιστροφές αλλά χωρίς Ροντρίγκες

Mε επιστροφές αλλά χωρίς Ροντρίγκες

Γέμισε… κόσμο η προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού έπειτα από ένα δεκαήμερο, επέστρεψαν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας, πλην του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Στο ιατρικό δελτίο, Τσίμιροτ και Χατζηισαϊας μετρούν αντίστροφα, αφού από την Δευτέρα θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ οι υπόλοιποι έχουν… μέλλον.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να προλάβουν να επιτρέψουν τόσο οι διεθνείς όσο κι ο Βλάνταν Ίβιτς από τη συνάντηση με τον Μίκαελ Σκίμπε συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στον τομέα της ταχύτητας και της εκρηκτικότητας, position games και παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο. Από τους ποδοσφαιριστές που έλειπαν τις προηγούμενες μέρες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, οι μόνοι που γυμνάστηκαν κανονικά ήταν Χάρης Χαρίσης, Δημήτρης Πέλκας.

Οι Ρόμπερτ Μακ, Έρικ Σάμπο, Αλέξανδρος Τζιόλης, Εργκούς Κάτσε έμειναν στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία, ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει την Πέμπτη (31.03) το μεσημέρι.

Από εκεί και πέρα, οι Γκόικο Τσίμιροτ Δημήτρης Χατζηισαϊας ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν αποκατάσταση προκειμένου τη Δευτέρα (04.04) να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς και οι Ζάιρο, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Γιάννης Μυστακίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο.

Την Πέμπτη (31.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας." 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags