Facebook Pixel Πού είναι και πώς είναι σήμερα 25 παίχτες ελληνικών ριάλιτι (ΦΩΤΟ)
Life
| 2016-04-08 11:30:00

Πού είναι και πώς είναι σήμερα 25 παίχτες ελληνικών ριάλιτι (ΦΩΤΟ)

Πού είναι και πώς είναι σήμερα 25 παίχτες ελληνικών ριάλιτι (ΦΩΤΟ)

Εποχή έχουν αφήσει οι παίχτες των θρυλικών reality της ελληνικής τηλεόρασης.

Και αυτό γιατί αποτέλεσαν μέρος ενός τηλεοπτικού πειράματος μέσω του οποίου «μπήκαν» στα σπίτια μας και αποτέλεσαν για αρκετό καιρό μέρος της καθημερινότητάς μας. Αρκετοί είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν τη συμμετοχή τους αυτή ως εφαλτήριο για τις καριέρες τους και πολλοί αυτοί που απλώς έκαναν ένα…πέρασμα.

 

Ποιος περίμενε για παράδειγμα πως ο Τσάκας, ο μεγάλος νικητής του Big Brother θα είχε κερδίσει τόσα λεφτά και σήμερα θα ήταν μετανάστης στη Γερμανία ή πως η Καλομοίρα από Fame Story θα έφτανε να μας εκπροσωπήσει μία μέρα στη Γιουροβίσιον!

Αλλά και τι να κάνουν σήμερα προσωπικότητες, όπως αυτές της Μαίρης Σκόρδου, της Ελίνας Μπεκάκου ή της Ρούλας Βροχοπούλου.

Εμείς συγκεντρώσαμε 20 χαρακτηριστικές περιπτώσεις παιχτών και σας τους παρουσιάζουμε!

Θα θυμάστε βέβαια το πρώτο reality σόου που κατέκλυσε την ελληνική τηλεόραση το 2001 το Big Brother στο οποίο μεγάλος νικητής είναι αναδειχθεί ο Γιώργος Τσάκας, κατά κόσμον Γιώργος Τριανταφυλλίδης. Ο Τσάκας στη συνέχεια έκανε έναν προσωπικό δίσκο, με τίτλο «Με αγάπη Τσάκας», με ποντιακά τραγούδια, παντρεύτηκε την τότε αγαπημένη του Αννια και έκαναν μαζί ένα γιο. Το ζευγάρι ωστόσο χώρισε. Ο Τσάκας μετανάστευσε με τη νέα του σύζυγο Χριστίνα Τουρτούρα στη Γερμανία και εργάζεται σε μία αεροπορική εταιρία μεταφορών. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Η Μαίρη Σκόρδου ξεχώρισε από το πρώτο reality της ελληνικής τηλεόρασης και οι μετοχές της ανέβηκαν απότομα. Μετά την αποχώρησή της, δέχεται πρόταση από το star να παρουσιάζει την εκπομπή «B&B», η οποία είχε να κάνει με τις εξελίξεις του «Big Brother» και του «Bar». Η εκπομπή σταματάει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στην συνέχεια άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορα clubs και σήμερα κάνει εμφανίσεις σε διάφορα πανηγύρια της Ελλάδας.

Η Χριστίνα Κολέτσα κάνει καριέρα στο τραγούδι και στις σέξι φωτογραφήσεις!

Ήταν ένας από τους πιο προβεβλημένους παίχτες του ελληνικού Big Brother. Μπορεί να μην κέρδισε αυτός το πολυπόθητο χρηματικό τρόπαιο, αλλά ο κολλητός του Γιώργος Τριανταφυλλίδης, όμως έμεινε για πολύ καιρό στο προσκήνιο και για αρκετά χρόνια μετά τραγουδούσε στις πίστες. Ο λόγος για τον Πρόδρομο Καθηνιώτη που τώρα ακολούθησε νέα καριέρα. Άνοιξε με τη γυναίκα του Αλέκα Μπάλα στον τόπο καταγωγής του, τη Σκόπελο, μία ψαροταβέρνα με όνομα «Ακταίον, ο Πρόδρομος», όπου και παίρνει παραγγελίες και σερβίρει τους πελάτες του καθημερινά.

Η Νάνσυ Αλεξιάδη μπορεί να μην έκανε λαμπρή καριέρα μετά το Fame Story, ωστόσο ακόμη προκαλεί αίσθηση!

Την Στέλλα Μπεζαντάκου την γνωρίσαμε το 2003 μέσα από το reality του Mega, Bar. Από εκεί και μετά, απασχόλησε πάρα πολύ, με την καριέρα της στο τραγούδι, τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα αλλά και τους τσακωμούς της με άλλους celebrities στα τηλεοπτικά παράθυρα. Σήμερα, η Στέλλα Μπεζαντάκου έχει αποσυρθεί από τον μαγικό κόσμο της showbiz, περνώντας τον περισσότερο χρόνο της, στο διαμέρισμά της στην Άνω Γλυφάδα και το εξοχικό της στο Λαγονήσι, όπου και εκπαιδεύει… σκύλους!

Η Ελίνα Μπεκάκου έγινε γνωστή από το τελευταίο «Big brother». Μέχρι Σήμερα χορεύει σε διάφορα clubs, ενώ έχει κάνει και πέρασμα από αισθησιακές ταινίες.

Η Φραντζέσκα Μελά εμφανίζεται στο δεύτερο «Big brother» και είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω της καθώς ήταν μόλις 23 χρονών, ανύπαντρη και με παιδί! Μέχρι σήμερα προσπαθεί να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

Μετρούν δώδεκα χρόνια σχέσης εκ των οποίων τα 10 είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Αλεσσάντρο και τον Ρομπέρτο. Ο λόγος για την Έλενα Κατραβά και τον Λορέντσο Καριέρε που έγινε γνvστός από το Bar, οι οποί φαίνονται ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Η σχέση τους με το πέρασμα του χρόνου γίνεται όλο και πιο δυνατή!

Τον Γιάννη Βακρινό τον γνωρίσαμε μέσα από την «Φάρμα». Το 2012 ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εντατική και «έφυγε» στα 54 του χρόνια.

Η Ιωάννα Κουταλίδου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια που άφησε εποχή στο Fame Story, άλλαξε σελίδα στη ζωή της και έφερε το Νοέμβριο του 15 στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Περιττά τα λόγια και οι συστάσεις για τον Γιώργο Λιανό. Κάνει λαμπρή καριέρα και ως τραγουδιστής και ως παρουσιαστής, ενώ είναι ευτυχισμένος οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών!

 

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 3. Ο Περικλής Στεργιανούδης ήταν ο νικητής του γνωστού ριάλιτι και δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί κέρδισε, αφού φωνή και ταλέντο δεν είχε ποτέ! Εκανε κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες να ασχοληθεί με το τραγούδι και τελευταία τον “αφήσαμε” στη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι του στην Πολίχνη άνεργο μεν… με χρήματα δε. Τότε σκεφτόταν ακόμη και να επιστρέψει στη Γερμανία, όπου και έχει περάσει πολλά χρόνια από τη ζωή του.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου ή Γωγουλίνι έγινε γνωστή από το The Wall μέχρι σήμερα κάνει διάφορα live εμφανίσεις και έχει και δική της εκπομπή σε κανάλι.

H Eλεάνα Παπαϊωάννου έγινε γνωστή από το πρώτο Fame Story. Κόρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, κατάφερε τελικά να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και μέχρι σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι!

Η Δώρα Αρχοντάκη από την πρώτη στιγμή που πήγε στο «Big Brother» δήλωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Σήμερα, εμφανίζεται σε διάφορα επαρχιακά μαγαζιά.

Στον Καναδά επέστρεψε η Μάρω Λύτρα που έγινε γνωστή από το Fame Story 2. Εκεί προσπάθησε να κάνει παιδί, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα και δούλευε ως νοσοκόμα σε κλινική. Σήμερα δηλώνει πως εργάζεται πλέον μόνο σαν τραγουδίστρια και όχι σαν νοσοκόμα μιας και η κλινική όπου εργαζόταν απέλυσε το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την επιστροφή της στην χώρα μας και για τις αναμνήσεις από την καριέρα της, η Μάρω απάντησε: «τελευταία σκέφτομαι πολύ την Ελλάδα και τις πίστες που ήμουν, φυσικά και μου λείπει».

Η Ορθούλα Παπαδάκου ξεχώρισε με το αθλητικό της ανάστημα στο Survivor. Μας συγκλόνισε πριν λίγα χρόνια όταν αποκάλυψε πως έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Περιττές οι συστάσεις και για τον νικητή του «Dream Show-TheTheatre», Ανδρέα Γεωργίου. Κάνει δικές του δουλειές στην τηλεόραση όπως το «Μπρούσκο» που κυριολεκτικά σκίζει!

Τον γνωρίσαμε το 2002 από τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι Fame Story. Μάλιστα ήταν και ο νικητής. Ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με το τραγούδι και συμμετείχε σε κάποια νυχτερινά σχήματα. Σήμερα, 13 χρόνια ο Νότης Χριστοδούλου δεν ασχολείται με το τραγούδι αλλά με την φωτογραφία, τη ζωγραφική και την διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Μια λαμπρή καριέρα περίμενε το Σπύρο Σούλη μετά το Survivor. Σήμερα είναι ένας από τους πιο διάσημους διακοσμητές εσωτερικών χώρων!

H Kαλομοίρα μετά από μία εκρηκτική καριέρα στο τραγούδι με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στη Γιουροβίζιον, ζει μία ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή στην Αμερική και περιμένει το τρίτο της παιδί!

H Ρούλα Βροχοπούλου έγινε γνωστή από το τηλεοπτικό ριάλιτι «The Wall». Τελευταία περνά πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε τόσο οικονομικά όσο και… προσωπικά μετά το χωρισμό της με τον Φραν, ο οποίος και την εκμεταλλεύτηκε οικονομικά. Ο γιος της σήμερα είναι 26 χρόνων, απόφοιτος του Κολλεγίου Ψυχικού, έχει σπουδάσει Φιλολογία και ετοιμάζεται να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό.

Τι να πούμε για τη λαϊκή καριέρα του Θάνου Πετρέλη μετά το Fame Story 2!

Εφαλτήριο κανονικό το Fame Story για την καριέρα του

 

 

Πηγή: tff.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags