Facebook Pixel «ΠΑΟ... Λεωφόρο» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2016-05-12 19:51:00

«ΠΑΟ... Λεωφόρο» (ΒΙΝΤΕΟ)

«ΠΑΟ... Λεωφόρο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα αφιέρωμα με τον τίτλο «ΠΑΟ…Λεωφόρο» θα προβάλλει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ με παρουσιαστές τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Χριστίνα Βραχάλη, τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 22.00.

Πρόκειται για μια “τηλεοπτική γιορτή” με αθλητικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα που θα αναδείξει και θα ζωντανέψει όλες τις πλευρές του Παναθηναϊκού από την ίδρυση του έως σήμερα: την Ιστορία της ομάδας, την Ιστορία του γηπέδου, τον Ερασιτέχνη, τις Ακαδημίες και τις σχολές, καθώς και τα σχέδια για το νέο γήπεδο και την επόμενη μέρα.

Κατά την διάρκεια του “πράσινου” αφιερώματος θα προβληθεί οπτικοακουστικό αρχειακό υλικό με αφήγηση του Αιμίλιου Χειλάκη, με τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της ομάδας μέσα από ένα συναρπαστικό και συχνά συγκινητικό ταξίδι στο χωροχρόνο, με την σκηνοθετική υπογραφή του Ηλία Γιαννακάκη.

Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο θα φιλοξενηθούν ιστορικά στελέχη αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές και μεγάλες προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Τον παλμό στις κερκίδες, θα δώσουν τα νέα ταλέντα από τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Στον «αέρα» θα παρεμβάλλονται live συνδέσεις από τη Λεωφόρο καθώς και από τα clubs του εξωτερικού σε Αμερική, Κύπρο και Ευρώπη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags