Facebook Pixel Ηττα από το πουθενά από στημένα και τον Κουκουλάκη!
| 2016-05-27 15:48:00

Ηττα από το πουθενά από στημένα και τον Κουκουλάκη!

Ηττα από το πουθενά από στημένα και τον Κουκουλάκη!

O Τάσος Νικολογιάννης γράφει για άλλη μία τζάμπα ήττα του Παναθηναϊκού , από του πουθενά με δική του ευθύνη στο πρώτο ημίχρονο και ευθύνη του Κουκουλάκη στο δεύτερο ημίχρονο.

Άλλη μία τζαμπα ήττα για τον Παναθηναϊκό η χθεσινή στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Από το πουθενά. Χωρίς να πατήσει περιοχή η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έχανε με 2-0 αν και αυτός είχε την κατοχή της μπάλας και την μεγάλη ευκαιρία με τον Λουντ.

Πριν το παιχνίδι είχα γράψει, ότι στον Παναθηναϊκό πρέπει να προσέξουν τα στημένα της ΑΕΚ και τον Μπαρμπόσα. Τελικά από εκεί έπαθαν την ζημιά. Δύο στημένες φάσεις και δύο γκολ. Στο πρώτο ο Στιλ ακόμα ….πέφτει για να αποκρούσει και στο τρίτο ……κοιμήθηκαν όλοι οι παίκτες κανένας δεν πήγε στον Μπαρμπόσα, που σκόραρε. Ο Μπαρμπόσα έκανε και την διαφορά από την ΑΕΚ, αφού σκόραρε και το δεύτερο γκολ. Δεν μπόρεσε να τον αντιμετωπίσει ο Μέστο, αφού δεν είχε τα ντουμπλαρίσματα από τον Ζέκα, ενώ και ο Ταυλαρίδης όποτε πήγε πάνω του δεν τα κατάφερε, όπως στην φάση του πρώτου γκολ , που του έκανε το φάουλ. Η στην φάση του δεύτερου γκολ σε μία αντεπίθεση, που δεν τον πρόλαβε.

Σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε και ο Κουκουλάκης. Ανύπαρκτη κίτρινη στον Μπέργκ στο 21, του έσπασε τα νεύρα του Σουηδού επιθετικού, ανύπαρκτη κόκκινη στον Βιγιαφάνιες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το τι θα γινόταν αν ο Παναθηναϊκός έμενε με 11 το είδαμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν μπήκε ο Λέτο , ο Παναθηναϊκός πίεσε μείωσε με τον Λέτο σημείωσε άλλο ένα γκολ πάλι με τον Λέτο, που ήταν οφ-σάιντ , αλλά στην ίδια φάση έχει γίνει πέναλτι στον Μπέργκ, που δεν δόθηκε. Αν ο Βιγιαφανιες εμενε στο παιχνίδι η ΑΕΚ δεν είχε τα κουράγια και το πιο πιθανό ήταν ο Παναθηναϊκός να φθάσει στην ισοφάριση και μετά θα βλέπαμε. Με 10 παίκτες, όμως , ο Παναθηναϊκός μόλις δέχθηκε το τρίτο γκολ κατέρευσε και μετά μπορούσε να φάει πολλά.

Δυστυχώς η ομάδα συνεχίζει και τρώει γκολ πολύ φθηνά και γκολ από στημένες φάσεις, Τα έχουμε γράψει τόσες φορές το λέω και σήμερα. Η ομάδα γενικά παίζει κάτω από αυτό , που μπορεί. Το χθεσινό ματς ήταν ειδικών συνθηκών στο δεύτερο ημίχρονο λόγω της άδικης κόκκινης του Βιγιαφάνιες, αλλά στο πρώτο μέρος πάλι η ομάδα βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το πουθενά.

*Το πήραμε το μήνυμα και χθες με τον Κουκουλάκη και το έχω ξαναγράψει. Αν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να μπει χαλίφης στην θέση του χαλίφη να μας λείπει το βύσινο. Δεν θα πάρουμε και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, παρά μόνο η ομάδα, που θα ευνοείται συνέχεια.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags