Facebook Pixel Τρελό καμάκι ο σουπερλιγκάτος!
| 2016-06-19 10:34:00

Τρελό καμάκι ο σουπερλιγκάτος!

Τρελό καμάκι ο σουπερλιγκάτος!

Ποιός αρχηγός μεγάλης ομάδας της Super League φλερτάρει ασυστόλως και χρησιμοποιεί τη δημοσιότητα του για να ρίχνει το ωραίο φύλο;

Οι ποδοσφαιριστές έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη ζωή και την καθημερινότητά τους. Λόγω της αναγνωρισιμότητας τους, εκτός από τα τρελά λεφτά που παίρνουν, τα οποία εμείς ούτε στον ύπνο μας δεν θα δούμε, έχουν και κάποια επιπλέον κέρδη. Όπως πρώτο τραπέζι πίστα, κερασμένα ποτά, τσάμπα φαγητό και... ωραίες γυναίκες. Σίγουρα θα έχετε κάποιον κακάσχημο ποδοσφαιριστή να κυκλοφορεί τα ομορφότερα μωρά στην πιάτσα. Παράλληλα θα αναρωτηθήκατε, τί του βρήκανε και αν θα είχε την ίδια επιτυχία, αν δεν ήταν διάσημος.

Κάπως έτσι μας ήρθε η πληροφορία, όταν ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας της Super League χρησιμοποιεί την ιδιότητά του για να φλερτάρει γυναίκες και να τις... ρίχνει. Μιλάμε το παλικάρι είναι τρελό καμάκι. Μη δει ωραίο θηλυκό σε μπαρ, πάει και συστήνεται λέγοντας «γεια σου, είμαι ο τάδε, αρχηγός της τάδε ομάδας».

Η πλάκα είναι, ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι και κωλοτούμπας. Όταν είχε βρεθεί σε ΙΕΚ δημοσιογραφίας για να μιλήσει σε σπουδαστές είχε εκφράσει την εντελώς αντίθετη άποψη. Είχε υποστηρίξει, όταν ρωτήθηκε, πως δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ την ιδιότητά του για να κατακτήσει την καρδιά μίας γυναίκας.

Ποιός είναι ο παιχταράς μας; Θα σας δώσουμε ένα στοιχείο. Απασχόλησε έντονα με την προσωπική του ζωή τη φετινή σεζόν. Είχαν γραφτεί και κάποια κουτσομπολιά για μία σχέση που είχε συνάψει, αλλά απ' ότι φάνηκε δεν ίσχυαν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags