Facebook Pixel Γκολ και θέαμα στο Champions League!
| 2016-07-20 10:38:00

Γκολ και θέαμα στο Champions League!

Γκολ και θέαμα στο Champions League!

Με επαναληπτικούς «φωτιά» συνεχίζεται η δράση στο Champions League! Μεγάλα ματς, πολλές οι ευκαιρίες για ένα καλό ταμείο!

Σέλτικ - Λίνκολν

Την "πάτησε" για τα καλά η Σέλτικ του Μπρένταν Ρότζερς στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιβραλτάρ, από την οποία έχασε με 1-0 και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Επιθυμεί διακαώς τη συμμετοχή της στους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που έχει να πετύχει από το 2013 καθώς τα δύο προηγούμενα χρόνια αποκλείστηκε στο γ' προκριματικό γύρο. Θα έχει τρεις βασικές απουσίες, δύο στην άμυνα και μία στη μεσαία γραμμή. Η Λίνκολν για δεύτερη σερί χρονιά περνάει στη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και ήδη η νίκη επί της Σέλτικ αποτελεί τεράστιο κατόρθωμα. Προφανώς και θα προσπαθήσει να προφυλάξει το αποτέλεσμα. Από στοιχηματικής άποψης, είναι ξεκάθαρο ότι οι "Κέλτες" είναι συνολικά ανώτεροι και αν επιδείξουν σοβαρότητα και ωριμότητα θα πάρουν το ζητούμενο, αλλά και με μεγάλη ευκολία. Πάμε με το over 3.5 εδώ.

Το παιχνίδι μου

Σέλτικ – Λίνκολν over 3.5

Τρέντσιν – Ολίμπια Λιουμπλιάνας

Φοβερό σε εξέλιξη το πρώτο ματς του συγκεκριμένου ζευγαριού, με την Τρέντσιν να παίρνει τη νίκη με 3-4. Το εντυπωσιακό είναι πως οι Σλοβάκοι στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να προηγηθούν με 0-4, αλλά στο τέλος έφυγαν με μόλις ένα γκολ διαφορά υπέρ τους! Εκτός επιλογής είναι ο σημαντικός μεσοαμυντικός Λόρενς (20/2 πέρσι) λόγων τραυματισμού. Όσο για την Ολίμπια Λιουμπλιάνας; Διόρθωσε την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε τα γκολ που ήθελε και πλέον θεέλι να κάνει την έκπληξη. Μπορεί να τα καταφέρει; Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της γι' αυτό και θα κρατήσουμε τον άσο, σε συνδυασμό, όμως, με το over 2.5, αφού αμφότερες έχουν επιθετική φιλοσοφία στο παιχνίδι τους! Πάνω από 2.15 το συγκεκριμένο σημείο!

Το παιχνίδι μου

Τρέντσιν – Ολίμπια Λιουμπλιάνας 1 & Over 2,5

Αναλύσεις και προγνωστικά από όλες τις αναμετρήσεις του Champions League με... ένα κλικ στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags