Facebook Pixel Θα λιώσουμε σήμερα...
Life
| 2016-07-23 07:55:00

Θα λιώσουμε σήμερα...

Θα λιώσουμε σήμερα...

. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα λίγων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 32 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 36, στη Δυτική Ελλάδα από 16 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 36 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 32 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες. Τονίζεται πάντως ότι σε εσωτερικές περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας οι μέγιστες θα φτάσουν πρόσκαιρα στους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, και τοπικά στα ανατολικά και νότια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Καρπάθιο 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός, με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags