Facebook Pixel Υπάρχει... ψωμί στο κουπόνι της Παρασκευής
| 2016-09-23 13:22:00

Υπάρχει... ψωμί στο κουπόνι της Παρασκευής

Υπάρχει... ψωμί στο κουπόνι της Παρασκευής

Μπαίνουμε στη... μάχη του τριημέρου, με το πρόγραμμα της Παρασκευής να βγάζει σημεία για ταμείο! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Γκρόιτερ Φιρτ - Σαντχάουζεν

Πάρα πολύ σημαντική νίκη για τη Φιρτ στο μεγάλο ντέρμπι με τη Νυρεμβέργη. Κατάφερε να στείλει σε πιο βαθιά κρίση τη συμπολίτισσα. Επικράτησε με 2-1 αρκετά πιο εύκολο από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Όσο για τη φιλοξενούμενη ομάδα; Έτρεξε, τόλμησε, άρεσε. Παρόλα αυτά η Σαντχάουζεν έμεινε στο 0-0 με την Χάιντενχαϊμ εντός έδρας. Τι ποντάρουμε; Η Φιρτ πήρε εξαιρετικό διπλό απέναντι στην μεγάλη της αντίπαλο. Αυτόματα η ψυχολογία ανεβαίνει κατακόρυφα. Ευκαιρία για το "τριφύλλι" να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Σαντχάουζεν που παρά τις καλές εμφανίσεις της, δεν παίρνει αυτό που θέλει.

Γκρόιτερ Φιρτ - Σαντχάουζεν 1 (2.00)

Τρουά - Τουρ

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την Τρουά ότι δεν ιδρώνει τη φανέλα. Αλλά χρειάζεται να έχει και λίγη τύχη που για την ώρα της γύρισε την πλάτη. Την Τρίτη στη Νιμ έκανε τα πάντα για να κερδίσει. Κατάφερε παίζοντας με δέκα να ανατρέψει το 1-0 σε 1-2 χάρη σε δύο γκολ του Νιανέ. Δεν ήταν όμως γραφτό να κρατήσει και ισοφαρίστηκε στο 94’. Από την άλλη πλευρά, η Τουρ με τρεις διαδοχικές ήττες έπεσε στην προτελευταία θέση. Μοναδική της νίκη ως τώρα το κουφό 4-1 στη Νιόρ. Στα δύο τελευταία έχασε στο γήπεδό της. Η Τρουά παίζει καλύτερα από την Τουρ στα τελευταία παιχνίδια. Η τύχη ήταν απέναντί της αλλά αν συνεχίσει να παίζει έτσι θα γυρίσει ο τροχός. Ο άσος είναι και λίγο ανοδικός και φτάνει μέχρι και το 2,30. Μια απόδοση που κρίνεται αρκετά αξιόλογη.

Τρουά - Τουρ 1 (2.30)

ΑντάλιασπορΑκισάρ

Χωρίς νίκη παρέμεινε η ομάδα του Ζοζέ Μοράις ύστερα από 4 αγωνιστικές. Αυτή την φορά ηττήθηκε στην κεκλεισμένων των θυρών έδρα της Καραμπούκσπορ με 3-2. Όσο για την Ακισάρ; Μετά το καλό ξεκίνημα με το διπλό στη Καϊσέρισπορ, ήρθε η απόλυση του προπονητή Αρσλάν για πολιτικούς λόγους, η οποία απ ότι φαίνεται έχει κοστίσει πολύ στην ομάδα. Ποια είναι η επιλογή μας για ποντάρισμα; Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, οι οποίες προέρχονται από τρεις σερί ήττες. Εμφανώς επηρεασμένη η Ακισάρ μετά την αλλαγή προπονητή ψάχνει να βρει τα πατήματά της. Θα ψάξουν το γρήγορο γκολ αμφότερες κάτι που σημαίνει ότι θα παίξουν ανοιχτά.

ΑντάλιασπορΑκισάρ goal/goal (1.73)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags