Facebook Pixel Στις 4 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της Σπόρτινγκ - παρών ο Ντε Καρβάλιο
| 2016-11-15 12:07:00

Στις 4 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της Σπόρτινγκ - παρών ο Ντε Καρβάλιο

Στις 4 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της Σπόρτινγκ - παρών ο Ντε Καρβάλιο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια της πρώτης ακαδημίας ποδοσφαίρου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα. 

Ο διευθυντής της ακαδημίας, Φρανσίσκο Ζουέλα, ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου στη Λισαβόνα και μετά από αρκετές συζητήσεις, πήρε στα χέρια του το επίσημο έγγραφο που αναγγέλλει την άφιξη του προέδρου της Σπόρτινγκ στη χώρα μας. Ο Μπρούνο Ντε Καρβάλιο θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου, προκειμένου να δώσει το παρών στο μεγάλο αυτό event, ενώ μέσω της επιστολής που στάλθηκε στα γραφεία της ακαδημίας, εξηγούνται και οι λόγοι για τους οποίους ο πρόεδρος του συλλόγου δεν μπόρεσε να έρθει νωρίτερα στη χώρα μας.

Αρχικά τα εγκαίνια της ακαδημίας είχαν προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου, ωστόσο λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων και έκτακτων συγκυριών του ισχυρού άντρα της Σπόρτινγκ, το ταξίδι δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί. Ο ίδιος γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των εγκαινίων, ενημέρωσε το επιτελείο του πως το ταξίδι του στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, ενώ μαζί του θα έρθει και ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Σπόρτινγκ, από τη Λισαβόνα. 

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει δελτίο τύπου στο οποίο θα αναφέρεται αναλυτικά το πρόγραμμα των εγκαινίων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags