Facebook Pixel Ευχαριστημένος ο Μάρτινς, αλλά θέλει κι άλλο!
| 2017-01-29 10:04:00

Ευχαριστημένος ο Μάρτινς, αλλά θέλει κι άλλο!

Ευχαριστημένος ο Μάρτινς, αλλά θέλει κι άλλο!

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξουν οι ερυθρόλευκοι για να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος στη «Real News»

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα πορεία: «Θα μπορούσαμε να πούμε "ναι", επειδή έχουμε μια σημαντική διαφορά από τους αντιπάλους μας στο πρωτάθλημα, είμαστε στο Κύπελλο και περιμένουμε την Ευρώπη. Λόγω των αναβολών, το πρόγραμμα περιελάμβανε συνεχή ματς. Είχαμε βαθμολογικές απώλειες, αλλά δεν μας κόστισαν. Νομίζω πως αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά για να υλοποιήσουμε τους στόχους του Ολυμπιακού και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας».

Για τα ματς με την Οσμάνλισπορ: «Δύσκολοι αγώνες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πολύ εδώ να μην επηρεαστούμε από την έδρα τους στην Τουρκία. Είναι κοντά ημερολογιακά οι αγώνες, αλλά ως τότε δεν ξέρεις πώς θα είναι. Η Οσμάνλισπορ δεν πήγε καλά τον Ιανουάριο, αλλά ενισχύεται με μεταγραφές, θα έχει νέα πρόσωπα, πρέπει να τους διαβάσουμε καλά και αν είμαστε προετοιμασμένοι. Σίγουρα είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς η πρόκρισή μας στην επόμενη φάση, θέλουμε κάτι παραπάνω».

Για το ματς με τον Άρη: «Χρειάζεται σοβαρότητα και εδώ. Ήρθαμε 1-1 στη Θεσσαλονίκη, σίγουρα είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το δείξουμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε το Κύπελλο, είμαι μέσα στους στόχους μας».

Για τα νέα παιδιά που εμπιστεύεται ο Μπέντο: «Φαίνεται πως έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Το επίπεδό τους είναι υψηλό, έχουν ταλέντο και δεν δείχνουν άγχος. Μπαίνουν για να βοηθήσουν την ομάδα, λες και είναι πολλά χρόνια σε αυτή. Είναι όλοι τους καλοί ποδοσφαιριστές αλλά και χαρακτήρες. Σίγουρα έχουν βοηθήσει, μπορούν και περισσότερο στο μέλλον. Τους εύχομαι τα καλύτερα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags