Facebook Pixel Δυάδα σε δυνατές αποδόσεις
| 2017-03-08 13:15:00

Δυάδα σε δυνατές αποδόσεις

Δυάδα σε δυνατές αποδόσεις

Με μία ποδοσφαιρική δυάδα θα κάνουμε παιχνίδι σήμερα... Οι επιλογές μας έρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Λα Κορούνια – Μπέτις

Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής της Λα Κορούνια με τον νεόκοπο προπονητή Πέπε Μελ στον πάγκο. Μετά την ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης την Πέμπτη (1-1 εντός), ακολούθησε το διπλό… παραμονής στο Χιχόν την Κυριακή με πολύ ψυχωμένη εμφάνιση, 0-1 την τοπική Σπόρτινγκ. Πιο ουσιαστική από τους γηπεδούχους, δεν πτοήθηκε από το ότι έχασε πέναλτι στο 32’, βρήκε το πολυπόθητο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στη συνέχεια το υπερασπίστηκε άριστα. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο της «τρίποντο» μετά από 8 αγωνιστικές και η πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη της: η τελευταία φορά που πανηγύρισε 2 σερί νίκες στη λίγκα ήταν το Νοέμβριο του 2015! Όσο για τη Μπέτις; Κατώτερη των προσδοκιών και την Παρασκευή στο εντός έδρας με τη Σοσιεδάδ, εκτέθηκε από τις αμυντικές αδυναμίες της για την ήττα με 2-3. Δέχθηκε δύο γκολ νωρίς (9’, 26’), όμως αντέδρασε και ανταπέδωσε (16’, 65’), αλλά στο 72’ έχασε πάλι την αυτοσυγκέντρωσή της για να δεχθεί και 3ο γκολ. Ποια θα είναι η επιλογή μας; Εξ αναβολής αναμέτρηση με μπόλικες ιδιαιτερότητες, αφού οι προπονητές των δύο ομάδων αντιμετωπίζουν συλλόγους με τους οποίους έχουν συνδεθεί στο παρελθόν. Η Λα Κορούνια δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και ανέκτησε ψυχολογία με τον Μελ στον πάγκο. Έχει ελαφρύ προβάδισμα συνυπολογίζοντας τα εκτός έδρας συμπλέγματα της Μπέτις.

Λα Κορούνια – Μπέτις 1 (2.12)

Ντόρτμουντ – Μπενφίκα

Δεν τα κατάφερε στη Λισαβόνα η ομάδα του Τόμας Τούχελ και παρότι ήταν πολύ ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες, τελικά ηττήθηκε από την Μπενφίκα με 1-0 από γκολ που προήλθε μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στις χαμένες ευκαιρίες στάθηκε ο Τούχελ και επισήμανε πως το παιχνίδι στη Γερμανία θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Για το πρωτάθλημα το Σάββατο διέσυρε τη Λεβερκούζεν εντός έδρας με το εμφατικό 6-2, όμως παρά την έκταση του σκορ δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή.

Από την άλλη, πολύ μέτρια έως και κακή η Μπενφίκα στο πρώτο παιχνίδι στη Λισαβόνα απέναντι στην Ντόρτμουντ Ανύπαρκτη επιθετικά, σκόραρε στη μοναδική της ευκαιρία εντός εστίας με τον Μήτρογλου από κόρνερ, ενώ η αντίπαλος της απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει, κάποιες εκ των οποίων κραυγαλέες. Πέρα από αυτό όμως πάει στη Γερμανία με ένα σερί 7 συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και με μια εξαιρετική παράδοση στο "τσεπάκι", καθώς μετρά 12/13 προκρίσεις όταν χρειάστηκε να υπερασπιστεί σκορ 1-0.

Τι θα ποντάρουμε; Πολύ καλύτερη στο πρώτο ματς η Ντόρτμουντ, έστω και χωρίς τον Ρόις έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα προσέξει την άμυνά της, ενώ και από την άλλη κλειστά θα παίξει και η Μπενφίκα προσπαθώντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Χαμηλά, ο άσος και το under, καλύτερη επιλογή το σύνολο γκολ 2-3 που καλύπτει πολλά πιθανά σκορ.

Ντόρτμουντ – Μπενφίκα 2-3 γκολ (2.12)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags