Facebook Pixel Ζήτησε τη στήριξη του κόσμου ο Λέτο
| 2017-03-08 21:51:00

Ζήτησε τη στήριξη του κόσμου ο Λέτο

Ζήτησε τη στήριξη του κόσμου ο Λέτο

Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας κολεξιόν της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Street Style Collection" ο Αργεντινός απήυθυνε κάλεσμα στον κόσμο, ενώ απάντησε για το αν η κόρη του γεννήθηκε... Παναθηναϊκός!

Την κολεξιόν "Street Style Collection" παρουσίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη μπουτίκ στο "Απόστολος Νικολαΐδης", παρουσία των Σεμπαστιάν Λέτο, Λούκας Βιγιαφάνιες, Οδυσσέα Βλαχοδήμου, Δημήτρη Κουρμπέλη και Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Οι πέντε παίκτες φόρεσαν ρούχα της νέας μόδας, τα έδειξαν στους φιλάθλους που παρευρέθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο μίλησε για την εκδήλωση και τους φιλάθλους. Αναλυτικά:

Για την κολλεξιόν: "Είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα από τον Παναθηναϊκό αυτά τα T-Shirt που προτείνουμε στους φιλάθλους μας να φορούν στο γήπεδο στηρίζοντας ταυτόχρονα την ομάδα".

Για τους οπαδούς και τη στήριξη τους: "Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε την στήριξη του κόσμου και να τους φέρουμε ξανά στο γήπεδο αλλά και να τους δίνουμε συνέχεια χαρά".

Για το αν το παιδί του είναι… Παναθηναϊκός: "Λίγες ημέρες μετά την γέννηση τους μικρού μου κοριτσιού ήρθαν στο σπίτι αρκετά… Παναθηναϊκά ρούχα και αντικείμενα για το παιδί και είναι σίγουρο πως έχει γεννηθεί Παναθηναϊκός".

Ο "Βίγια" ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το επερχόμενο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (19/3) ωστόσο εκείνος έδειξε συγκεντωμένος στο αμέσως επόμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή.

Έτσι ο χαφ των πρασίνων δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Θεωρώ έξυπνη και δημιουργική τη νέα συλλογή. Είναι μία καταπληκτική ιδέα. Μεσολαβεί το παιχνίδι με τον Ηρακλή, πρέπει να δούμε αυτό πρώτα, να πάρουμε την νίκη κι έπειτα θα κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags