Facebook Pixel Survivor: Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποκαλύπτει για τις ήττες των Μαχητών!
Life
| 2017-03-11 17:19:00

Survivor: Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποκαλύπτει για τις ήττες των Μαχητών!

Survivor: Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποκαλύπτει για τις ήττες των Μαχητών!

Γιατί θέλησε η ίδια φύγει από το Survivor και ζήτησε να την ψηφίσουν;

Η Ελισάβετ Δολβλιατίδου, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor εξηγεί τι ήταν αυτό που την κούρασε τόσο στο παιχνίδι και θέλησε να ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν. «Ήταν το ψυχολογικό. Ήταν ψυχοφθόρο το ότι υπήρχε πρόγραμμα και καμιά φορά ένιωθα ότι με το ζόρι πήγαινα στο αγώνισμα, δεν είχα την απαραίτητη ψυχολογία. Σημείωσα αρκετές ήττες και ένιωθα ότι δεν προσφέρω, ότι παίρνω την ομάδα στο λαιμό μου» λέει στην Έυη Βαλή και στο περιοδικό 7 μέρες TV.

Τι λέει όμως για τις πολλές ήττες της ομάδας των Μαχητών; «Κατ’αρχάς, όταν ξεκινήσαμε νομίζω ότι το παρακάναμε λίγο ως ομάδα. Θεωρούσαμε ότι είμαστε δυνατοί και ίσως υποτιμήσαμε τους αντιπάλους. Ήμασταν ομάδα και το πιστεύαμε πολύ. Όταν όμως, έγινε ένας καβγάς μεταξύ κάποιων παικτών, αυτό έδειξε ότι τελικά δεν ήμασταν και τόσο ομάδα. Στα αγωνίσματα υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον, αλλά δεν ήταν το ίδιο. Από εκεί και ύστερα, μετά τις ήττες αρχίσαμε να πέφτουμε ψυχολογικά, δεν υπήρχε ενέργεια, δεν υπήρχε ενθουσιασμός. Βέβαια, πηγαίναμε στα αγωνίσματα για να δώσουμε όλο μας το είναι, αλλά δεν υπήρχε δύναμη, χάναμε και μας είχε πάρει από κάτω.»

Πιστεύει ότι κάποια άτομα λειτουργούν στο παιχνίδι βάσει σχεδίου; «Εγώ πιστεύω ότι όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι δεν σκέφτεσαι στρατηγικά. Στην πορεία, για να επιβιώσεις, ίσως σου βγαίνει το στρατηγικό κομμάτι… Σιγά σιγά ξεδιπλώνονται οι χαρακτήρες και βλέπω πως είναι ο κάθε παίκτης. Τώρα έχουν αρχίσει να ανοίγονται.»

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags