Facebook Pixel Ώρα Big Μπεν! Πανιώνιος για πρωτάθλημα
| 2017-03-11 20:10:00

Ώρα Big Μπεν! Πανιώνιος για πρωτάθλημα

Ώρα Big Μπεν! Πανιώνιος για πρωτάθλημα

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 1-0 της Λάρισας και έφτασε στο -3 από την κορυφή. Ο Μπεν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Με δέκα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι Θεσσαλοί λόγω αποβολής του Αγκάνοβιτς.


Σημαντική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος εναντίον της ΑΕΛ και παρέμεινε για 8 αγωνιστικές αήττητος! Συγκεκριμένα έχει να χάσει από το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα!

Έχασε πολλά αλλά το έβαλε ο Μπεν

O Πανιώνιος ήταν ο κυρίαρχος της αναμέτρησης, ανέλαβε τα ηνία και ήλεγξε εξ αρχής τον αγώνα, αλλά η Λάρισα ήταν αυτή που έβγαλε τις πρώτες ευκαιρίες. Οι βυσσινί απείλησαν στο 9' με τον Κάπου την προσπάθεια του οποίου σταμάτησε ο Γιαννιώτης και στο 19' με τον Ναζλίδη. Στο 20' ήρθε η απάντηση των «κυανέρυθρων» με τον Μπεν να χάνει σίγουρο γκολ από τη μικρή περιοχή (έστειλε τη μπάλα με γυριστό σουτ άουτ), ενώ στο 24' το ωραίο φαλτσαριστό σουτ από τον ίδιο παίκτη πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και έφυγε εκτός γηπέδου. Στο 25' ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ εξουδετέρωσε σουτ του Γεσίλ.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 33'! Ύστερα από συνεργασία... ποίημα, ο Γεσίλ άφησε με τακουνάκι στον Μασούντ που έβγαλε κάθετη στον Μπεν και ο τελευταίος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση κάνοντας το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Έχασε τα άχαστα και την κράτησε ο Θεοδωρόπουλους

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Πανιώνιος μπήκε πολύ φουριόζος και έχασε τέσσερις ευκαιρίες σε διάστημα 6 λεπτών! Ο Γεσίλ στο 50' βγήκε τετ α τετ αλλά απέτυχε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο, στο 48' ο τερματοφυλακας των Θεσσαλών εξουδετέρωσε τη βολίδα του Μασούρα. Στο 50' ο Γεσίλ έχασε το άχαστο όντας σε πλεονεκτική θέση και ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε εξίσου κακό τελείωμα.

Στο 63' ο Γάλλος έχασε και άλλη ευκαιρία! Ο Γεσίλ έκανε ωραία ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ του εκτός περιοχής δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στον Θεοδωρόπουλο. Στο 71' ο Πανιώνιος έχασε αλλη μία ευκαιρία να πετύχει το 2-0 με τον Μασούντ.

Τί χάνεις ρε Βαρέλα;

Η ΑΕΛ που είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο έδειξε σφυγμό στο 75' όταν ο Βαρέλα έπιασε αέρα ενώ ήταν σε πολύ καλή θέση, για να ισοφαρίσει. Οι Θεσσαλοί είχαν την ευκαιρία του αγώνα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στις καθυστερήσεις, ξανά με τον Βαρέλα ο οποίος έκανε τραγκό τελείωμα. Πριν τη λήξη οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της απευθείας κόκκινης που δέχτηκε ο Αγκάνοβιτς, ο οποίος έπιασε από τον λαιμό τον Ρισβάνη. Έτσι παρέμεινε το 1-0 υπέρ του Πανιωνίου, ο οποίος συνέχισε το αήττητο σερί του και έφτασε στο -3 από την κορυφή.

Συγκεκριμένα ο Πανιώνιος έχει 48 βαθμούς έναντι 51 του Ολυμπιακού που παίζει την Κυριακή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η Λάρισα παρέμεινε 12η με 21.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης
Κίτρινες: Ρισβάνης - Μασαλέσα, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Ντέλετις
Κόκκινη: Αγκάνοβιτς (90+6΄)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης (88΄ Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας (84΄ Μαχμούτοβιτς), Μπεν, Γεσίλ (70΄ Λάμπρου)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Κόντορ, Μασαλέσα (69΄ Αναστασόπουλος), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κάπος (61΄ Τσακοπίνο), Ικαούνιεκς (57΄ Βαρέλα), Ναζλίδης


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags