Facebook Pixel Κι όμως... Μία νέα εκπομπή ξεκίνησε στο Mega! (ΦΩΤΟ)
| 2017-06-12 21:54:00

Κι όμως... Μία νέα εκπομπή ξεκίνησε στο Mega! (ΦΩΤΟ)

Κι όμως... Μία νέα εκπομπή ξεκίνησε στο Mega! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο κι ,όμως, τηλεοπτικό! Μία ολοκαίνουργια εκπομπή έρχεται ή μάλλον ήρθε να δώσει μία ανάσα ζωής στο πολυταλαιπωρημένο Mega.

Μία εκπομπή του κουτιού ήρθε σήμερα το μεσημέρι στο Mega, κουβαλώντας τις ελπίδες όλων, πως από αυτή την εκπομπή θα ξεκινήσει η αναγέννηση του Μεγάλου Καναλιού. Μακάρι να έφτασε η στιγμή που το Mega θα ξανά γεννηθεί από τις στάχτες του!

Και το όνομα αυτής; "Saltsa Mia"! Πρόκειται για μία εκπομπή μαγειρικής, η οποία βγαίνει στον αέρα κάθε μέρα στις 3.00 το μεσημέρι και την επιμελείται ο γνωστός chef, Giorgio Spanakis, για το χατίρι του οποίου δέχτηκε να φορέσει την ποδιά της οικοδέσποινας η Μαρία Κορινθίου.

Το "Saltsa Mia" έχει...άρωμα ελληνο-ϊταλικό και θα μας δείχνει νόστιμα, εύκολα κι εμπνευσμένα πιάτα που θα μοσχοβολούν Νάπολι, Ρώμη, Βενετία! 
 
Παραδοσιακές ιταλικές συνταγές ,λοιπόν, με ελληνικές πινελιές, αλλά και αγαπημένα ελληνικά πιάτα με ιταλικό «χρώμα», μας σερβίρει από σήμερα αυτό το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι και υπόσχεται να μας εκπλήξει γευστικά.
 
Όσο για το τι έχει το μενού; Απολαυστικές μακαρονάδες, μοναδικές σάλτσες, ξεχωριστές μεσογειακές συνταγές, διαγωνισμούς και πεντανόστιμα δώρα που περιμένουν και τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media.

Πηγή: tlife

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags