Facebook Pixel Τεράστιο σκάνδαλο ντόπινγκ με Ρώσους ποδοσφαιριστές – Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες!
| 2017-06-28 17:33:00

Τεράστιο σκάνδαλο ντόπινγκ με Ρώσους ποδοσφαιριστές – Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες!

Τεράστιο σκάνδαλο ντόπινγκ με Ρώσους ποδοσφαιριστές – Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες!

Τρομερές αποκαλύψεις έρχονται στην δημοσιότητα, για το «κύκλωμα» ντόπινγκ που λειτουργούσε στην Ρωσία και αφορούσε την ανάδειξη ποδοσφαιριστών.

Μόλις λίγες ημέρες μετά τον «θόρυβο» που δημιουργήθηκε με την αποκάλυψη της Daily Mail, σχετικά με τις πληροφορίες ότι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Ρωσίας που συμμετείχαν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν ύποπτοι για ντόπινγκ, νέα ρεπορτάζ στην Αγγλία, έρχονται να δώσουν την σοκαριστική συνέχεια!

Συγκεκριμένα, ο Ρίτσαρντ ΜακΛάρεν, ειδικός και μέλος του WADA, υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξή, ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντι-ντόπινγκ έχει στα «χέρια» του 155 δείγματα Ρώσων ποδοσφαιριστών τα οποία ελέγχονται για ντόπινγκ!

Ο αριθμός σοκάρει, ωστόσο το ρεπορτάζ δεν σταματάει εκεί, καθώς ο Καναδός ειδικός ισχυρίζεται ότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες, πως πρόκειται για μια οργανωμένη «κίνηση» των Ρώσων, με στόχο να φτιάξουν μία… υπερομάδα και στο ποδόσφαιρο!

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι υπάρχουν πληροφορίες, πως οι Ρώσοι είχαν δημιουργήσει και μια τράπεζα αίματος, με καθαρά δείγματα για να μην μπορούν να «πιαστούν» οι ποδοσφαιριστές και να μην μπορούν να τιμωρηθούν.

Οι εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να είναι ραγδαίες…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags