Facebook Pixel Απρόσμενη απόφαση από Χάσι στον Ολυμπιακό – Τι ζήτησε, ποιον "τελειώνει" - Έκπληξη στη διοίκηση...
| 2017-06-29 10:00:00

Απρόσμενη απόφαση από Χάσι στον Ολυμπιακό – Τι ζήτησε, ποιον "τελειώνει" - Έκπληξη στη διοίκηση...

Απρόσμενη απόφαση από Χάσι στον Ολυμπιακό – Τι ζήτησε, ποιον "τελειώνει" - Έκπληξη στη διοίκηση...

Τα πάνω-κάτω απ' τον κόουτς των Πειραιωτών όσον αφορά το μεταγραφικό πλάνο. Γιατί προκάλεσε εντύπωση η "απαίτησή" του; To Sportdog.gr έχει το παρασκήνιο απ' το Ρέντη.

Ξαφνικό εμπόδιο ή μια δήλωση ανακούφισης για πολλούς στον Ολυμπιακό; Θα φανεί στην πορεία, πάντως αποτελεί κοινό μυστικό στο Λιμάνι πως κανείς από τη διοίκηση δεν "τρελάθηκε" στην ιδέα της απόκτησης δύο κεντρικών μέσων, όπως φαίνεται να έχει ζητήσει ο Μπεσνίκ Χάσι.

Παρά το γεγονός ότι οι πρωταθλητές διαθέτουν μια πλειάδα αξιόλογων κεντρικών χαφ, ο 45χρονος τεχνικός εμφανίζεται να θέλει το κάτι παραπάνω, γι' αυτό και εκτός του Οφόε και του Ντεφούρ, τις τελευταίες μέρες μπήκε στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ πολύ δυναμικά το όνομα του αμυντικού χαφ, Γκιγιόμ Ζιλέ, της Ναντ.

Πρόκειται για μια περίπτωση παίκτη, όπως λένε οι γνωρίζοντες, με πολλά κοινά στοιχεία στο παιχνίδι του με αυτά του Αλεξίς Ρομαό, όπως ασφαλώς, πολύ ...κοντινή είναι και η ηλικία των δύο παικτών. Ο Ζιλέ είναι μόλις δύο μήνες μικρότερος του 33χρονου Ρομαό και όπως είναι λογικό, πιθανή απόκτησή του από τους Ερυθρολεύκους θα έβαζε πολύ μεγάλα εμπόδια καθιέρωσης στους νεαρούς, Σιώπη και Ζντιέλαρ, αν δεν σήκωνε κιόλας ένα τεράστιο "στοπ" στην παρουσία τους στο Λιμάνι για τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, ένα μεγάλο ερωτηματικό προκύπτει για το ορθό της σκέψης να μοιραστούν φέτος το χρόνο συμμετοχής στη θέση "6" δύο συνομήλικοι παίκτες, που έχουν "γράψει" στο ...κοντέρ τους πάρα πολλά χιλιόμετρα στα γήπεδα.

Ωστόσο, η δήλωση από τη Γαλλία στελέχους της Ναντ πως "ο Ζιλέ είναι πολύτιμος για εμάς και δεν θα μείνει ελεύθερος, αλλά ούτε και θα παραχωρηθεί", μάλλον φαίνεται να λύνει τα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού παρά να προβληματίζει! Οι Ερυθρόλευκοι, ασφαλώς και δεν πρόκειται να πληρώσουν για να αποκτήσουν έναν 33χρονο παίκτη, όσο καλός κι αν είναι και όσο πολύ κι αν τον θέλει ο προπονητής.

Ετσι, πολλοί περιμένουν να δει ο Χάσι με άλλο μάτι τους νεαρούς "κόφτες" που έχει στην ομάδα του και να μην επιμείνει στην απόφαση για απόκτηση δύο κεντρικών χαφ. Δεδομένη, άλλωστε, θεωρείται η έλευση αργά ή γρήγορα ενός "8αριού" στα πρότυπα που έχει ζητήσει ο 45χρονος τεχνικός και παρά το γεγονός ότι στην ίδια θέση αγωνίζονται ο Μάρτινς με τον Ανδρούτσο.

Γενικά, στο Λιμάνι θεωρούν υπερβολικό, αν όχι πολυτέλεια, το να κινηθεί ο Ολυμπιακός φέτος για δύο κεντρικούς μέσους. Ωστόσο, αν ο Χάσι επιμείνει δεν θα του χαλάσουν το χατίρι και θα δώσουν ...εξοδόχαρτο σε έναν εκ των Σιώπη ή Ζντιέλαρ, ώστε ο άτυχος της υπόθεσης να παίξει και φέτος κάπου ως δανεικός... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags