Facebook Pixel Στην Ελλάδα ο Καρσελά! Το συμβόλαιό του, τα χρήματα που έδωσε ο Ολυμπιακός και ο… επόμενος
| 2017-07-06 20:27:00

Στην Ελλάδα ο Καρσελά! Το συμβόλαιό του, τα χρήματα που έδωσε ο Ολυμπιακός και ο… επόμενος

Στην Ελλάδα ο Καρσελά! Το συμβόλαιό του, τα χρήματα που έδωσε ο Ολυμπιακός και ο… επόμενος

Πριν από λίγο έφτασε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών.

Στην Αθήνα βρίσκεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Μεχντί Καρσελά, ο οποίος θα γίνει την Παρασκευή και τυπικά το έκτο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων»!

Ο 28χρονος Μαροκινός (με βελγικό διαβατήριο) εξτρέμ, έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι με τη σειρά τους τα έχουν βρει και με την Μπενφίκα, αλλά και με την Γρανάδα, δαπανώντας ένα ποσό κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ!

Ο Καρσελά την Παρασκευή θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιο (διάρκειας δύο ή τριών ετών) και να αποτελέσει την έκτη μεταγραφή των πρωταθλητών, μετά τους Ταχτσίδη, Εμενίκε, Ρισβάνη, Κούτρη και Σιώπη.

Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα στρέψουν την προσοχή τους στους άλλους στόχους και ένας εξ αυτών, όπως όλα δείχνουν, είναι ο 27χρονος Σέρβος στόπερ Μίλος Κοσάνεβιτς της Σταντάρ Λιέγης, ενώ εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και με τον Γκιγιόμ Ζιλέ, καθώς οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο 33χρονος Βέλγος μέσος ασκεί πίεση στη Νάντ, προκειμένου να συμφωνήσει για τη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα, ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags