Facebook Pixel Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό μετά την Παρτιζάν - Έρχονται "τρελή" πώληση και σούπερ μεταγραφές...
| 2017-07-25 14:00:00

Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό μετά την Παρτιζάν - Έρχονται "τρελή" πώληση και σούπερ μεταγραφές...

Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό μετά την Παρτιζάν - Έρχονται "τρελή" πώληση και σούπερ μεταγραφές...

Τι προβλέπει το σχέδιο στο λιμάνι, αν και εφόσον έρθει η πολυπόθητη πρόκριση – Ποιοι προβάρουν τα ερυθρόλευκα, οι αποχωρήσεις που θα προηγηθούν, ο "κλεισμένος" ξένος.

Όπως είναι λογικό, στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στους αγώνες με την Παρτιζάν και έχουν "παγώσει" αυτό το διάστημα όλες τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι.

Μάλιστα, δεν αναμένεται καμία εξέλιξη τις αμέσως επόμενες ημέρες όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας και οι ενέργειες της διοίκησης θα δρομολογηθούν μετά τα παιχνίδια με τους Σέρβους και πιθανότατα μετά το πρώτο ματς των πλέι οφ, αν και εφόσον, βέβαια, έρθει η πολυπόθητη πρόκριση.

Ζιλέ και αποχωρήσεις

Η μοναδική υπόθεση που μπορεί να τρέξει μέχρι τότε είναι αυτή του Γκιγιόμ Ζιλέ, που θεωρείται προχωρημένη σε μεγάλο βαθμό και δεν απαιτεί πολλές διαπραγματεύσεις, αλλά και κάποιες περιπτώσεις που αφορούν αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Μπέσνικ Χάσι.

Είναι αρκετοί, άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές που δε βρίσκονται στα πλάνα του Κοσοβάρου τεχνικού και "βαραίνουν" αυτή τη στιγμή τόσο το "ερυθρόλευκο" ρόστερ όσο και το μπάτζετ.

Φορ και αντι-Ρέτσος

Σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού σε βάρος των Σέρβων, θα ενεργοποιηθεί το δεύτερο πλάνο ενίσχυσης, που προβλέπει την απόκτηση ενός σέντερ φορ περιοχής (εισήγηση του προπονητή) κι ενός καλού βασικού στόπερ, ο οποίος θα έρθει για να καλύψει του κενό του Παναγιώτη Ρέτσου, αν και εφόσον, βέβαια, ο νεαρός άσος πωληθεί.

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε άλλα ρεπορτάζ, στο Λιμάνι περιμένουν (χωρίς να θεωρείται τίποτα σίγουρο) πολύ μεγάλη πρόταση για τον Έλληνα αμυντικό μέσα στον Αύγουστο που πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να αρνηθούν. Γι' αυτό εκτιμάται ότι ήδη έχει γίνει η προεργασία για την απόκτηση ενός καλού κεντρικού αμυντικού που θα έρθει να πάρει φανέλα ενδεκάδας δίπλα στον Γιάγκος Βούκοβιτς.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιατί ο Ολυμπιακός θα "καθαρίσει" την Παρτιζάν - Ποιος "φέρνει" τη μεγάλη πρόκριση 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags