Facebook Pixel Αυτόν αποθέωσε ο Γκοντσαρένκο!
| 2017-07-25 23:10:00

Αυτόν αποθέωσε ο Γκοντσαρένκο!

Αυτόν αποθέωσε ο Γκοντσαρένκο!

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βίκτορ Γκοντσαρένκο στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος στάθηκε στην εμπειρία της ομάδας του κι έδωσε συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα, Ιγκόρ Ακινφέεφ:

Για το ότι ο Βάσιν άλλαζε θέση και έπαιζε και στο κέντρο: «Ο Βάσιν ξεκίνησε δεξιά, αλλά σύγκλινε και προς το κέντρο, ανάλογα με το πώς αναπτυσσόταν το παιχνίδι».

Για το πόσο αποδοτικές ήταν οι αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι και πως εκτιμά τη λειτουργία της αμυντικής του γραμμής: «Έπρεπε να αντιδράσουμε. Στο προηγούμενο ματς παίξαμε καλά στην επίθεση, αλλά είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Βάλαμε τον Τσάλοφ για να πρεσάρει τον αντίπαλο και ο Βάσιν μαζί με τον Μπερεζούτσκι άλλαζαν θέση στην άμυνα γι’ αυτό τον λόγο».

Για το γεγονός ότι ο Ακινφέεφ δεν δέχθηκε γκολ: «Φυσικά του δώσαμε συγχαρητήρια. Έσπασε η αμυντική παράδοση και ελπίζουμε να φύγει το βάρος από πάνω του γιατί είναι έμπειρος τερματοφύλακας. Έχει κάνει πολλά ρεκόρ και έχει πολλά ακόμα μπροστά του».

Για το γεγονός ότι στο πρώτο μέρος η ΤΣΣΚΑ είχε χαμηλή ταχύτητα μέσα στο ματς: «Η ταχύτητα εξαρτάται και από τις δύο ομάδες. Ο δεύτερος παράγοντας ήταν φυσικά και η ζέστη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags