Facebook Pixel Δημοσίευμα που ανάβει φωτιές στο ρεπορτάζ: "Με τόσα χρήματα πουλάει τον Ζέκα ο Παναθηναϊκός"!
Life
| 2017-08-20 08:30:00

Δημοσίευμα που ανάβει φωτιές στο ρεπορτάζ: "Με τόσα χρήματα πουλάει τον Ζέκα ο Παναθηναϊκός"!

Δημοσίευμα που ανάβει φωτιές στο ρεπορτάζ: "Με τόσα χρήματα πουλάει τον Ζέκα ο Παναθηναϊκός"!

Επιβεβαίωση του sportdog.gr για την αύξηση αποδοχών που ζητάει ο Πορτογάλος χαφ!

Από χθες έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Κοπεγχάργης για τον Κάρλος Ζέκα και, μάλιστα, το sportdog.gr είχε αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα.

Με τη δανέζικη "Tipsbladet" να αναφέρει ότι ναι μεν ο Παναθηναϊκός πουλάει τον Πορτογάλο χαφ του, αλλά για ένα αρκετά μεγάλο ποσό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι αξιώσεις των "πράσινων" αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο αλλά και αδύνατο να το δώσει η Κοπεγχάγη...

Την ίδια ώρα που σε σημερινό δημοσίευμα της "Πράσινης" διαβάζουμε το χθεσινό ρεπορτάζ του sportdog.gr, περί απαίτησης του Ζέκα αύξηση αποδοχών!

"Ο Πορτογάλος θα ήθελε να παίρνει ένα καλύτερο συμβόλαιο και γιατί όχι το μεγαλύτερο στην ομάδα, μετά την αποχώρηση του Μαρκους Μπεργκ. Οπότε δεν αποκλείεται να "εκμεταλλευτεί" την όλη ιστορία που έχει προκύψει από χθες, για να αυξήσει τις απολαβές του.

Αυτή τη στιγμή ο αρχηγός των Πράσινων αμείβεται με περίπου 600.000 ευρώ το χρόνο, όσα, δηλαδή, συμφώνησαν να πάρουν και τα νέα αποκτήματα Λουτσιάνο Νέβες και Αντρές Τσάβες, ενώ πολύ κοντά σε αυτά τα χρήματα είναι και το νέο συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ", αναφέραμε στο ρεπορτάζ με τίτλο "Κεραυνός Ζέκα στον ΠΑΟ - Θέλει να γίνει... Μπεργκ - Σκάει αποχώρηση Μολέντο; – «Ψήνεται» μεταγραφή..."!

Δείτε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα με ένα κλικ εδώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags