Facebook Pixel Δοκιμή Χιμένεθ χωρίς Αλμέιδα!
| 2017-08-23 22:36:00

Δοκιμή Χιμένεθ χωρίς Αλμέιδα!

Δοκιμή Χιμένεθ χωρίς Αλμέιδα!

Μπορεί ο Πορτογάλος να είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που έχει στη διάθεσή του ενόψει Μπριζ, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτεται να μην τον ξεκινήσει!

Έχοντας μείνει με τον Ούγκο Αλμέιδα ως μοναδικό διαθέσιμο σέντερ φορ ενόψει του επαναληπτικού με την Μπριζ, ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτεται να εφαρμόσει σύστημα χωρίς καθαρό σέντερ φορ, όπως έδειξε στη σημερινή προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δοκίμασε διάταξη 3-5-2 (ή 3-4-1-2) με δίδυμο Χριστοδουλόπουλου-Κλωναρίδη στην επίθεση. Κατά τα άλλα, τερματοφύλακας ήταν ο Ανέστης με την τριάδα της άμυνας να αποτελείται από τους Τσιγκρίνσκι (κεντρικά), Βράνιες (δεξιά( και Τσόσιτς (αριστερά). Ολόκληρη τη δεξιά πλευρά ανέλαβε ο Μπακάκης και την αριστερή ο Λόπες, ενώ στο κέντρο ήταν οι Σιμόες, Γαλανόπουλος και Μάνταλος.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να καταλήξει τελικά σε διαφοροποίηση του σχήματος τοποθετώντας τον Γιόχανσον στην ενδεκάδα και ανεβάζοντας τον Μάνταλο στην επίθεση θυσιάζοντας έναν εκ των Κλωναρίδη ή Χριστοδουλόπουλου. Σε αυτή την περίπτωση το σύστημα θα «μεταφραστεί» σε 3-5-1-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags