Facebook Pixel "Καυτή" απάντηση Παπαδογιάννη για Ιωάννου και Αγραβάνη (BINTEO)
Life
| 2017-09-03 20:33:00

"Καυτή" απάντηση Παπαδογιάννη για Ιωάννου και Αγραβάνη (BINTEO)

"Καυτή" απάντηση Παπαδογιάννη για Ιωάννου και Αγραβάνη (BINTEO)

Η… γκάφα της ΕΡΤ και τα όσα είπε ο Βαγγέλης Ιωάννου, χωρίς να ξέρει ότι είναι ανοιχτά τα μικρόφωνα, στο ημίχρονο του Σλοβενία – Ελλάδα, έφεραν την αντίδραση του γνωστού δημοσιογράφου.

Σε μία απίστευτη γκάφα υπέπεσε η ΕΡΤ στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Εθνικής μας με την Σλοβενία, καθώς κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας δεν ενημερώθηκαν οι απεσταλμένοι της κρατικής τηλεόρασης ότι τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά και έτσι ακούσαμε μία ιδιωτική τους συζήτηση… on air!

Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο παρακάτω, ο Βαγγέλης Ιωάννου μετέφερε μία πληροφορία για τον Δημήτρη Αγραβάνη και το post που είχε ανεβάσει μετά το παιχνίδι με την Γαλλία και ισχυρίστηκε ότι το έμαθε από τον Νίκο Παπαδογιάννη.

Ο δημοσιογράφος πάντως του gazzetta.gr, διέψευσε κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Διαβάστε την απάντησή του στο σημερινή του άρθρο στο gazzetta.gr και δείτε και το σχετικό βίντεο με την γκάφα της ΕΡΤ.

Ιδού:

Αντί υστερόγραφου: Με ενημέρωσαν από την Αθήνα, ότι κάποιος αμετροεπής από την ΕΡΤ ακούστηκε να λέει σε ανοιχτό μικρόφωνο ότι εγώ δήθεν είπα …να διώξουν τον Αγραβάνη. Προς τον παίκτη και προς την ομάδα, έχω να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕΝ πιστεύω τέτοιο πράγμα και ΔΕΝ είπα τέτοιο πράγμα σε κανέναν. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι γράφω ευθέως και ξεκάθαρα τη θέση μου για ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε, χωρίς φόβο και πάθος.

Στα κείμενά μου, δεν θα βρείτε καμία τέτοια αναφορά. Θεωρούσα και θεωρώ σωστό να γίνει μία άνωθεν παρατήρηση στον Αγραβάνη για το γνωστό ποστάρισμα στο Instagram και άλλο ουδέν. Το παράπτωμά του είναι ασήμαντο πταίσμα μπροστά στα πολύ χειρότερα που γίνονται στην Εθνική, φέτος και παλαιότερα.

Και, αν μη τι άλλο, δείχνει επιθυμία για συμμετοχή και προσφορά. Ο Αγραβάνης έπαιξε καλά στα 6:46 που του δόθηκαν σήμερα. Εκτός των άλλων, έκανε το μοναδικό φάουλ που έκανε τους Σλοβένους να νιώσουν σαν να υπάρχει μπαμπούλας στα μετόπισθεν…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags