Facebook Pixel Sportdog.gr | Αλλάζει το ποδόσφαιρο - Έρχονται μεταδόσεις μέσω Facebook!
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-04 23:23:00

Αλλάζει το ποδόσφαιρο - Έρχονται μεταδόσεις μέσω Facebook!

Sportdog Team
Αλλάζει το ποδόσφαιρο - Έρχονται μεταδόσεις μέσω Facebook!

Πιο ορατό από ποτέ φαντάζει το σενάριο της μετάδοσης αγώνων μέσω των social media! διαβάστε τις λεπτομέρειες...

Ο επικεφαλής των αθλητικών συνεργασιών του Facebook, Νταν Ριντ, άφησε ανοιχτό το παράθυρο συνεργασίας του σάιτ με την Premier League, για τη μετάδοση των αγώνων του αγγλικού πρωταθλήματος της τριετίας 2019-2022 μέσω live streaming!

«Η Premier League αποτελεί έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη μας. Εργαζόμαστε μαζί για να βοηθήσουμε να φτάσουν το κοινό τους. Θα ήταν πρόωρο να αναφερθούμε στο πώς μπορούμε να το προσεγγίσουμε αυτό. Αλλά είναι ένας πολύ σημαντικός συνεργάτης, κάτι που μιλάει από μόνο του. Συνεχίζουμε να έχουμε μία διαρκή σχέση με την Premier League», τόνισε ο Ριντ και συνέχισε:

«Δεν θα αναφερθώ σε τι ή γιατί οι σύλλογοι της Premier League λένε ό,τι λένε. Θα πάρουν την απόφασή τους. Έχουμε πολύ παραγωγικές συνεργασίες με τους συλλόγους πρακτικά κάθε πρωταθλήματος του κόσμου. Εργαζόμαστε μαζί τους για να βοηθήσουμε να χτίσουν το κοινό και το περιεχόμενό τους.

Στοχεύουμε να συνεργαστούμε με τους κατόχους των δικαιωμάτων. Η συνεργασία μας με το Fox δείχνει ότι μπορεί να υπάρξει αμοιβαία ευεργετική σχέση. Εκτός από τα streaming των αγώνων, βοηθούμε όσους μεταδίδουν σε όλο τον πλανήτη. Εργαζόμαστε με το Fox στις ΗΠΑ για να βοηθήσουμε να προσελκύσουν κόσμο να συντονιστεί στα γεγονότα της τηλεόρασης, που αποτελεί το απόγειο της σχέσης μας με όσους μεταδίδουν. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, όπου βοηθάμε όσους μεταδίδουν και έχουμε εξαίρετες σχέσεις με το Sky και το BT στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπάρχουν καταστάσεις όπου δεν θα συνεργαστούμε με όσους μεταδίδουν τους αγώνες, αλλά με όσους κατέχουν τα δικαιώματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags