Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχονται μεταγραφές που θα «ταράξουν» τα νερά στην Α1 - Παίζουν δύο «καυτά» ονόματα από το NBA!
| 2017-10-09 20:00:00

Έρχονται μεταγραφές που θα «ταράξουν» τα νερά στην Α1 - Παίζουν δύο «καυτά» ονόματα από το NBA!

Sportdog Team
Έρχονται μεταγραφές που θα «ταράξουν» τα νερά στην Α1 - Παίζουν δύο «καυτά» ονόματα από το NBA!

Διαβάστε ποιοι είναι οι παίκτες και δείτε τους σε βίντεο.

Το πρωτάθλημα της Α1 ξεκίνησε, αλλά σιγά σιγά ξεκινούν και οι αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων. Είναι κάτι, άλλωστε, που γίνεται κάθε χρόνο, καθώς ορισμένες ομάδες δεν μένουν ικανοποιημένες από τις επιδόσεις κάποιων παικτών και προχωρούν στην αντικατάσταση τους.

Σε αυτό το επίπεδο είμαστε και τώρα με δύο ομάδες να έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους και να θέλουν καινούριους παίκτες, προκειμένου να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα. 

Θα περιμένουν, όμως, μερικές ημέρες ακόμα για να κάνουν την τελική τους επιλογή, καθώς τώρα άρχισαν να «κόβονται» παίκτες από τις ομάδες του ΝΒΑ. Από τα «κοψίματα» προκύπτουν εξαιρετικές περιπτώσεις και δύο ελληνικές ομάδες καραδοκούν, ώστε να πάρουν τον καλύτερο δυνατό παίκτη.

Ήδη κάποιοι παίκτες έχουν δει την πόρτα της εξόδου από το ΝΒΑ, όπως ο σκόρερ, Τζέιμς Γιανγκ από το Μιλγουόκι του Αντετοκούνμπο και ο Κάιλ Γουίλτζερ από το Τορόντο, ο γιος, δηλαδή, του παλιού σέντερ του Άρη, Γκρεγκ.

Σχετικά με τον 22χρονο Τζέιμς Γιάνγκ, είναι Αμερικάνος και αγωνίζεται στη θέση του shooting guard (δυάρι). Από το 2014 μέχρι το 2016 έπαιζε στους Maine Red Claws, με τους οποίους είχε πολύ καλά στατιστικά. Συγκεκριμένα είχε 14,8 πόντους, 5,6 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο ανά παιχνίδι. Το φετινό καλοκαίρι πήγε στην προετοιμασία με τους Μιλγουόκι Μπακς,, αλλά δεν έπεισε και έτσι στις 5 Οκτωβρίου αφέθηκε ελεύθερος.

Αναφορικά με τον 24χρονο Κάιλ Γουίλτζερ, είναι Καναδοαμερικανός και αγωνίζεται στη θέση του power forward (τεσσάρι). Τη σεζόν 2016-17 έπαιζε στους Rio Grande Valley Vipers με τη μορφή δανεισμού από τους Χιούστον Ρόκετς χωρίς να μπορέσει να κάνει τίποτα ιδιαίτερο. Πραγματικά εντυπωσιακός ήταν όσο έπαιζε στο κολέγιο. Ο μέσος όρος των στατιστικών του από το 2011 μέχρι το 2016 είναι: 13 πόντοι 0,6 μπλοκ, 1,3 ασίστ, 81% ευστοχία στις ελεύθερες βολές ενώ στα τρίποντα έχει 42,5% ευστοχία. Στις 15 Αυγούστου ενσωματώθηκε στους Τορόντο Ράπτορς για να δοκιμαστεί, αλλά στις 7 Οκτωβρίου έφυγε καθώς δεν έπεισε.

Δείτε σε βίντεο τον Κάιλ Γουίλτζερ:


 

Δείτε σε βίντεο τον Τζέιμς Γιανγκ:

 



 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags