Facebook Pixel Δύο πωλήσεις έρχονται στον Ολυμπιακό - Θα φέρει πολλά λεφτά ο Ανδρούτσος!
| 2017-10-17 23:30:00

Δύο «φευγάτοι» από τον Ολυμπιακό - Ο ένας θα φέρει... πολλά!

Sportdog Team
Δύο «φευγάτοι» από τον Ολυμπιακό - Ο ένας θα φέρει... πολλά!

Το όνομα έκπληξη που ήδη απασχολεί ξένους συλλόγους.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα όσον αφορά τις μεταγραφές και τις πωλήσεις παικτών, καθώς οι συνεργασίες που έχει αποκτήσει με γνωστούς μάνατζερ, του έχουν ανοίξει νέους δρόμους.

Κάπως έτσι προέκυψε άλλωστε και η τρομερή πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου το φετινό καλοκαίρι στη Λεβερκούζεν, ενώ ήδη υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ των Πειραιωτών, που θα μας απασχολήσουν με νέα μεταγραφικά σήριαλ το επόμενο καλοκαίρι.

Ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, ενώ κέρδισε πολλούς πόντους με την παρουσία του την προηγούμενη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Γιουβέντους. Ο νεαρός στόπερ θεωρείται μεγάλο ταλέντο και στον Ολυμπιακό είναι βέβαιοι πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που ασχολούνται και γνωρίζουν καλά την πιάτσα, σημειώνουν πως δεν θα καταφέρει να φτάσει στα επίπεδα του Ρέτσου, αν και σίγουρα θα κάνει μεταγραφή σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Αντίθετα, αυτόν που θεωρούν «σίγουρο» ότι θα κάνει σπουδαία καριέρα και θα φύγει από τον Ολυμπιακό με πολλά χρήματα, είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος!

Ο 20χρονος άσος έχει πολλούς θαυμαστές και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ο μικρός αρέσει δεν αρέσει μόνο εντός Ολυμπιακού, αλλά και εκτός. Συγκεκριμένα, το όνομα του Ανδρούτσου βρίσκεται ήδη στα μπλοκάκια πολλών και καλών ομάδων στο εξωτερικό, που τον έχουν στα υπόψιν τους.

Βέβαια, για να προχωρήσει το θέμα και όντως να έρθουν προτάσεις που θα φτάνουν στα λεφτά του Ρέτσου, θα πρέπει ο ταλαντούχος χαφ να αρχίσει να παίζει, ώστε να μπει και στην βιτρίνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags