Όλα ξεκίνησαν, όταν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε: «Κάποιος αρχηγός που δεν έχει καταλάβει κι άλλες φορές που έλεγε ψέματα (σ.σ. αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο) είπε κάποια πράγματα. Γιατί μας τα λέει τώρα; Επειδή φαίνεται μένει εκτός Βουλής, έχει παλαβώσει"!

Η ατάκα αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κύριο Καμμένο, ο οποίος λίγο αργότερα, όταν πήρε τον λόγο ξεκίνησε την... επίθεση: "Απαντάω ως ο κάποιος αρχηγός όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης. Συνεχίζεται η πολιτική Σαμαρά. Κύριε Μεϊμαράκη είστε υπόδικος. Να πάτε και να ρωτήσετε γιατί σας παρέπεμψαν. Είπατε ψέματα ότι υπάρχει χαρτί για μένα. Κανένα χαρτί δεν υπάρχει. Ο Καρατζαφέρης σας έλεγε μπροστάντζα, ότι τα αρπάξατε δηλαδή για τα υποβρύχια, μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τώρα τους έχετε βουλευτές. Καταργούμε τώρα το νόμο περί ευθύνης υπουργών;"!

Η τοποθέτηση Καμμένου έφερε... πανδαιμόνιο, ο κύριος Μεϊμαράκης σε έντονο ύφος του φώναζε πως «ανέλαβες τβην βρώμικη δουλειά», ενώ η Φώφη Γεννηματά δεν μπορούσε να μιλήσει, αφού δεν ακουγόταν...

Δείτε το βίντεο!