Αιχμηρός ήταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στην εκπομπή Leaders με τον Ηλία Παπανικολάου. Ο πρώην βουλευτής, δημοσιογράφος του Brussels Signal και ιδιοκτήτης του meaculpa.gr αποκρυπτογράφησε τις ερχόμενες ευρωεκλογές, την άνοδο των εθνικιστικών κομμάτων και εξήγησε πως πρέπει να ψηφίσει ο Έλληνας ψηφοφόρος.

Συγκεκριμένα υποστήριξε, ότι πρέπει να ψηφιστούν κοινοβουλευτικά κόμματα, αφού η ψήφος σε εξωκοινοβουλευτικά βοηθά μόνο την κυβέρνηση. Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Μπελέρη υποστήριξε, ότι δεν θα βοηθήσει τη Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα έκανε λόγο για άθλιες δηλώσεις από πλευράς Κυριάκου Μητσοτάκη περί μάχης εναντίον του ακροδεξιού φασισμού. «Ποιος είναι ακροδεξιός φασίστας; Ο Βελόπουλος ή ο Νατσιός» αναρωτήθηκε ο κ. Μπογδάνος, ο οποίος ανέλυσε την άποψή του για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.

«Έκανε τα γλυκά μάτια στους συντηρητικούς, αλλά προέκυψε δεξιός συριζαίος. Αρχήν άνδραν δείκνυσι», είπε για τον Μητσοτάκη τον οποίο χαρακτήρισε «μουσίτσα» για τη στροφή που έκανε, αλλά και ΤΙΝΑ δηλαδή “There Is No Alternative”, εννοώντας, ότι για κάποιους ψηφοφόρους δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή πέραν της ΝΔ.

Δείτε την παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στους Leaders: