Facebook Pixel Έλληνας κόουτς με 7.000 ευρώ μηνιαίως!
| 2014-05-28 18:50:00

Έλληνας κόουτς με 7.000 ευρώ μηνιαίως!

Έλληνας κόουτς με 7.000 ευρώ μηνιαίως!

Δεν είναι και άσχημα για... εποχή κρίσης. Ποιος είναι ο νεαρός προπονητής και ποια ομάδα του έδωσε το συγκεκριμένο συμβόλαιο μετά από «παζάρια»; Διαβάστε στο θέμα του sportdog!

Δεν ήταν εύκολη υπόθεση η συμφωνία Πλατανιά και Χριστόπουλου. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν χαρακτήρα σκληρού πόκερ ώσπου να πάρει σάρκα και οστά η συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν.

Ο Έλληνας προπονητής, που αναδείχθηκε ουσιαστικά πρόπερσι στον ΠΑΣ Γιάννινα και αμέσως μετά αποφάσισε να ξενιτευτεί στην Ουκρανία, κλείνοντας διόλου ευκαταφρόνητο deal με την Ταβρίγια.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μαθημένος πια στα «καλά λεφτά» από τους Ουκρανούς, ήταν σκληρό καρύδι για τους ανθρώπους του Πλατανιά μέχρι να αποφασίσει να δώσει τα χέρια.
Ο «σκύλος» έμαθε από τα Χανιά το ύψος της συμφωνίας Πλατανιά και Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος κατόπιν τούτου θεωρείται ως ένας από τους εξαιρετικά αμειβόμενους Έλληνες τεχνικούς της SuperLeague.

Με πόσα λεφτά φαντάζεστε ότι έκλεισε η συμφωνία προπονητή και ομάδας της Κρήτης;

Οι αρχικές απαιτήσεις του Γιάννη Χριστόπουλου λέγεται ότι ήταν 12,000 euro μηνιαίως και υπήρχε χάσμα με την οικονομική διάθεση της ΠΑΕ Πλατανιάς στην εκκίνηση της διαπραγμάτευσης. Οι Χανιώτες έδιναν 5 χιλιάρικα.

Πέντε πάνω πέντε κάτω, επειδή σα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός… τα βρήκαν. Πού; Στις 7,000 μηνιαίως.




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags