Facebook Pixel Έτσι θα γυρίσει ο Βύντρα στην Ελλάδα!
| 2014-05-28 23:37:00

Έτσι θα γυρίσει ο Βύντρα στην Ελλάδα!

Έτσι θα γυρίσει ο Βύντρα στην Ελλάδα!

Ποια ομάδα ενδιαφέρεται για τον διεθνή αμυντικό και πώς μπορεί να κάνει την υπέρβαση για τα λεφτά που θέλει ώστε να παίξει στην Σούπερ Λιγκ; Διαβάστε στον sportdog!

Η πιθανή επιστροφή του Λουκά Βύντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, σίγουρα θα μας απασχολήσει και το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο διεθνής αμυντικός παρά την καλή σεζόν που έκανε στην Λεβάντε, σκέφτεται πολύ σοβαρά να γυρίσει πίσω.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δεν έχει πρόβλημα να παίξει στην Σούπερ Λιγκ, αρκεί να βρει ομάδα που θα του δώσει τα λεφτά που ζητάει. Οι επιλογές είναι περιορισμένες και όπως σας έχει γράψει ο Sportdog και στο παρελθόν, ένας από τους... μνηστήρες για τον Λουκά είναι και ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες είναι μία «σοβαρή» ομάδα, με εξαιρετική διοίκηση και καλά οικονομικά, ενώ και αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια έχουν «ανέβει» πάρα πολύ. Οι «προϋποθέσεις» αυτές ικανοποιούν τον Βύντρα, ο οποίος όμως έχει συγκεκριμένο κασέ, το οποίο δύσκολα μπορεί να καλύψει ο Ατρόμητος.

Υπάρχει όμως μία περίπτωση που η ομάδα του Περιστερίου θα μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Ποια είναι αυτή; Η πιθανή αποχώρηση του Φυτανίδη για τον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο σας αποκάλυψε η στήλη «spordog penalty».

Αν τελικά προχωρήσει η συγκεκριμένη κίνηση, τότε το συμβόλαιο του Φυτανίδη θα μπορούσε να δοθεί για να αποκτήσει βασικός δεξιός μπακ, όπως είναι για παράδειγμα ο Βύντρα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags