Facebook Pixel Προτάθηκε σούπερ αμυντικός στον ΠΑΟΚ!
| 2014-07-19 22:54:00

Προτάθηκε σούπερ αμυντικός στον ΠΑΟΚ!

Προτάθηκε σούπερ αμυντικός στον ΠΑΟΚ!

Ποιο «βαρβάτο» όνομα ακούγεται τις τελευταίες ώρες στην Θεσσαλονίκη για τον Δικέφαλο; Διαβάστε το πλούσιο βιογραφικό του και τις πιθανότητες που έχει...

Ο Άγγελος Αναστασιάδης συνεχίζει να «χτίζει» τον νέο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ωστόσο παράλληλα περιμένει και τις μεταγραφές που θα... δυναμώσουν την ομάδα. Ήδη έφτασαν στην προετοιμασία ο Περέιρα με τον Μακ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν και οι Έλληνες διεθνείς.

Η ενίσχυση όμως για τον Δικέφαλο δεν σταματάει εκεί, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξει τις επόμενες ημέρες και κίνηση για κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες στην Θεσσαλονίκη, πως προτάθηκε ένας σούπερ στόπερ!

Ο λόγος για τον Εμάνουελ Πόγκατετζ, ο οποίος μάλιστα πέρυσι ήταν και συμπαίκτης με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, στη Νυρεμβέργη. Ο Αυστριακός άσος, που τα προηγούμενα καλοκαίρια είχε «παίξει δυνατά» και για τον Παναθηναϊκό, έχει μείνει ελεύθερος και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Πόγκατετζ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Στουρμ Γκρατς πριν 14 χρόνια και μετά από ένα πέρασμα από την Κέρντεν, συνέχισε στην Μπάγερν Λεβερκούζεν. Αγωνίστηκε δανεικός στην Αααράου, την Γκράτσερ και τη Σπάρτακ Μόσχας και το 2005 πήρε μεταγραφή στην Μίντλεσμπρο στην οποία έμεινε πέντε χρόνια. Στην συνέχεια πέρασε από το Ανόβερο, τη Βόλφσμπουργκ και την Γουεστ Χαμ, ενώ πέρυσι φόραγε την φανέλα της Νυρεμβέργης.

Ο Αναστασιάδης θα εξετάσει την περίπτωσή του, αν και το κασέ του θεωρείται αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags