Facebook Pixel Τι λένε Μίτσελ και παίκτες για Αμπιντάλ;
| 2014-12-21 21:08:00

Τι λένε Μίτσελ και παίκτες για Αμπιντάλ;

Τι λένε Μίτσελ και παίκτες για Αμπιντάλ;

Ο Ερίκ Αμπιντάλ αποσύρεται από την ενεργό δράση και οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως και ο Μίτσελ μιλούν για τον Γάλλο άσο στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Αναλυτικά:

Μίτσελ: «Καλώς ήρθες στον κόσμο που δεν απολαμβάνω τόσο πια (γέλια). Το ποδόσφαιρο ποτέ δεν θα είναι το ίδιο. Σε διαβεβαιώνω».

Ντελβίν Ντινγκά: «Έρικ σε ευχαριστώ, ήταν μεγάλη χαρά για μένα που έπαιξα δίπλα σου και στην Μονακό αλλά και στον Ολυμπιακό. Ό,τι έχεις κάνεις για μένα σε ευχαριστώ και σου εύχομαι καλή συνέχεια»

Γιάννης Μανιάτης: «Ο Αμπιντάλ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ήταν πολύ όμορφο για εμένα προσωπικά αλλά και για όλη την ομάδα που παίξαμε μαζί του γι' αυτούς τους 6 μήνες. Νομίζω πως ό,τι και αν κάνει από εδώ και πέρα στη ζωή του θα είναι εξίσου επιτυχημένος όπως ήταν πάντα. Του εύχομαι καλή τύχη».

Τσόρι Ντομίνγκες: «Ήταν πολύ μεγάλη χαρά που μπορέσαμε και μοιραστήκαμε χρόνο μαζί του. Είναι κάτι περισσότερο από ένας ποδοσφαιριστής. Είναι σπουδαίος με κάθε έννοια και είναι πολύ σημαντικό για εμένα που μοιράστηκα χρόνο μαζί του και έμαθα πολλά από αυτόν. Πάντα είναι διαθέσιμος, πάντα έχει όρεξη για να δουλέψει, για να προπονηθεί και να βελτιωθεί και ήταν ευχάριστο να δουλεύεις μαζί του. Από την καρδιά μου του εύχομαι τα καλύτερα ότι και αν σημαίνει αυτό»

Oμάρ Ελαμπντελαουί: «Εύχομαι στον Αμπιντάλ τα καλύτερα. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος με πολύ μεγάλη καρδιά. Ήταν φοβερός πάνω στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι ευγνώμων και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον του»

Ρομπέρτο: «Έπαιξα λίγο με αυτό τον ποδοσφαιριστή, που ζήταγε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Του εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον».

Πραξιτέλης Βούρος: «Πάρα πολύ μεγάλος παίκτης και άνθρωπος. Μας έδωσε παράδειγμα για το πως πρέπει να ζεις. Είναι ένας μαχητής της ζωής και πρέπει να πορευόμαστε με το παράδειγμά του».

Κώστας Μήτρογλου: «Ήταν μεγάλη μου τιμή να παίξω με έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή μαζί. Να κάνω προπόνηση μαζί του. Επίσης, του εύχομαι ότι καλύτερο».

Mατιέ Ντοσεβί: «Έρικ σε ευχαριστώ για όλα τα μαθήματα τα οποία μου έδωσες αυτό το διάστημα που παίξαμε μαζί. Δεν περίμενα να συναντούσα ποτέ ένα τόσο σπουδαίο άνθρωπο και τόσο σπουδαίο αθλητή και ότι θα συνεργαζόμουν μαζί του σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Σε ευχαριστώ για όλα. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και να είσαι πάντα καλά».

Χόρχε Μπενίτες: «Χαίρομαι που μοιράστηκα με τον 'Άμπι', αυτούς τους τέσσερις τελευταίους μήνες. Η αλήθεια είναι πως έμαθα πολλά από αυτόν και του εύχομαι ότι καλύτερο. Ξέρω ότι κάνεις δεν θέλει να τελειώνει την καριέρα του, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Ξέρω ότι πέρασε πολλά και τώρα είναι είναι η ώρα να μας βλέπει απ΄ έξω και να μας στηρίζει. Του εύχομαι το καλύτερο. Ξέρω ότι πάντα θα είναι μαζί μας, είναι μια άριστη προσωπικότητα, άλλωστε κατάφερε ότι κατάφερε για κάποιο λόγο. Φαίνεται τι άνθρωπος είναι».

Μπάλας Μέγιερι: «Σου εύχομαι ότι καλύτερο για την ζωή σου από εδώ και πέρα. Ήταν σπουδαία τιμή για μένα που έπαιξα δίπλα σου».

Κώστας Γιαννούλης: «Του εύχομαι υγεία πάνω από όλα γι' αυτόν και την οικογένεια του. Καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνει. Ήταν τιμή μου και συγχρόνως ένα όνειρο που ήμουν συμπαίκτης του έστω για έξι μήνες».

Aνδρέας Μπουχαλάκης: «Χαίρομαι και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που ήμουν συμπαίκτης με ένα τόσο μεγάλο αθλητή αλλά πάνω από όλα άνθρωπο. Ευχαριστώ για όλα τα μαθήματα που μας δίδαξε αυτούς τους έξι μήνες».

Παϊτιμ Κασάμι: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να τον συγχαρώ για την καριέρα που έκανε. Είμαι λυπημένος που φεύγει από εμάς, αλλά και χαρούμενος που τον γνώρισα γιατί μου έμαθε αρκετά πράγματα. Είμαι ενθουσιασμένος που ήταν μαζί μας. Θα ήθελα να του ευχηθώ για το νέο κεφάλαιο στην ζωή του τα καλύτερα.

Ερίκ θα μας λείψεις πολύ. Σ' αγαπάμε!». Ο Ερίκ Αμπιντάλ βέβαια μπορεί να αποχώρησε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά όπως επισήμανε και την Παρασκευή που μας πέρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα προχωρήσουν μαζί και θα υπάρξει συνέχεια στην συνεργασία τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags