Facebook Pixel Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει την 11η αγωνιστική
| 2015-01-13 18:06:00

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει την 11η αγωνιστική

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει την 11η αγωνιστική

H προσοχή όλων ήταν στο τι θα κάνει ο Περέιρα: ποιους θα παρατάξει, τι θα αλλάξει κ.λπ. Η ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη έκανε το ματς της Ξάνθης λιγότερο δύσκολο για τον Ολυμπιακό (που δεν κινδύνευε να χάσει επαφή με την κορυφή) αλλά πιο δύσκολο για τον προπονητή του, αφού ένα στραβοπάτημα κινδύνευε να το χρεωθεί προσωπικά.

Ο ΠΟΡΤΟΓAΛΟΣ έκανε κάποια υποχρεωτικά πράγματα κι απέφυγε τις πρωτοτυπίες: τα υποχρεωτικά συνήθως είναι σωστά. Επαιξε με τον Μανιάτη κόφτη, επανέφερε τον Αφελάι και παρουσίασε έναν Ολυμπιακό με δύο κανονικά εξτρέμ καθώς βρέθηκε στην ενδεκάδα κι ο Ντοσεβί. Οι δύο υπήρξαν καθοριστικοί: ο Γάλλος κερδίζει το φάουλ από το οποίο προέρχεται το γκολ του Μήτρογλου και μετά σημειώνει το 0-2 από πάσα του Αφελάι που έχει σπείρει τον πανικό.

Στο μισάωρο ο Ολυμπιακός έχει τελειώσει το ματς. Ο Περέιρα ξεκίνησε ονειρεμένα, αν σκεφτεί κανείς ότι το ανάλογο ξεκίνημα του Μίτσελ, προ διετίας, ήταν μια δύσκολη νίκη στην Τρίπολη.

ΤΟ ΣAΒΒΑΤΟ ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη έκανε το χειρότερο παιχνίδι του και θα είναι λάθος των ανθρώπων του να κρυφτούν πίσω από λάθη των διαιτητών. Λάθη έκαναν και σε βάρος των γηπεδούχων. Η ήττα με 3-0 είναι έως και κολακευτική για τον ΠΑΟΚ: ειδικά τον Μάσα και τον Γιαννιώτα θα κάνει πολύ καιρό να τους ξεχάσει ο Αναστασιάδης, που προς τιμή του δεν αναζήτησε δικαιολογίες.

Η απουσία του Κάτσε αποδιοργάνωσε τελείως τον ΠΑΟΚ: Μαντούρο και Γκολάσα στάθηκε αδύνατο να παρακολουθήσουν τους μεσοεπιθετικούς του Βεργέτη ή να δημιουργήσουν. Οχι ότι οι υπόλοιποι κατάφεραν κάτι: οι πέντε μεσοεπιθετικοί που χρησιμοποιήθηκαν (Περέιρα, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, και Μακ, Παπαδόπουλος ως αλλαγές) έκαναν ένα μόλις σουτ στην εστία αφού Σανκαρέ και Γκοϊάν (αλλά και οι Ζησόπουλος, Μουνάφο, Κουρμπέλης) τους ακύρωσαν.

ΗΤΑΝ μια αγωνιστική που μίλησαν τα φορ. Ο Μπεργκ έκανε πλάκα στην άμυνα του Εργοτέλη: ο ΠΑΟ σταμάτησε στο 5-0 δείχνοντας σεβασμό στην ομάδα του Ηρακλείου! Ο Τόρες ήταν ο καλύτερος στην άνετη νίκη του Πλατανιά επί του Πανιωνίου. Ο Χουάνμα έσωσε την Καλλονή από ήττα στη Βέροια. Ο Ιγκόρ και ο Παπάζογλου σημείωσαν τα γκολ στην ισοπαλία του Πανθρακικού με τον Ατρόμητο.
Η μέτρια εμφάνιση του Ιλιτς και του Αλβες (μαχητής, αλλά δεν έχει γκολ) ήταν ο βασικός λόγος του 0-0 του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ.

ΤEΛΟΣ υπήρξε και η νίκη του ΟΦΗ με την Κέρκυρα, αλλά γι’ αυτή δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο ΟΦΗ με τη μισή ομάδα να αγνοείται ή να έχει καταθέσει προσφυγές, γύρισε ένα παιχνίδι που όταν ο Μαρκόφσκι έκανε το 1-2 έμοιαζε τελειωμένο. Το πώς το πέτυχε, αν κάποιος δεν το δει, δεν μπορεί να το καταλάβει. Με τον ΟΦΗ η λογική πάει περίπατο. Είναι όλα θέμα καρδιάς...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags