Facebook Pixel "Μπαμ" από Τίγρη! Ποιον θέλει για αντι-Μάνταλο;
| 2015-03-13 22:45:00

"Μπαμ" από Τίγρη! Ποιον θέλει για αντι-Μάνταλο;

"Μπαμ" από Τίγρη! Ποιον θέλει για αντι-Μάνταλο;

Ξένος άσος της Σούπερ Λιγκ, καψούρα του αφεντικού της ΑΕΚ, που κάνει όργια στο φετινό πρωτάθλημα, είναι το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον τραυματία Έλληνα ηγέτη.

Σαν κεραυνός έπεσε στο στρατόπεδο της ΑΕΚ η είδηση για τον σοβαρό τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου έξι μήνες, κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά πιθανότατα θα αλλάξει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για το καλοκαίρι.

Πλέον, στην Ένωση είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν για τον αντικαταστάτη του και μάλιστα για έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει βασικός, καθώς ο Έλληνας άσος είναι λογικό να χάσει και κάποια από τα παιχνίδια της επόμενης χρονιάς.

Στην ΑΕΚ, λοιπόν, έχουν αποφασίσει πως θα προχωρήσουν σε μία τέτοια μεταγραφή και οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν πως αυτή είναι και η εντολή που έχει δώσει ήδη ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους άμεσους συνεργάτες του. Το αφεντικό της Ένωσης φέρεται, μάλιστα, να έχει ζητήσει να προχωρήσει μία συγκεκριμένη περίπτωση από την εγχώρια αγορά.  

Πρόκειται για τον Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος αρέσει πάρα πολύ στον "Τίγρη" και ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα με την παρουσία του στη Σούπερ Λιγκ και η ποιότητα που βγάζει στο χορτάρι, έχει ξετρελάνει το αφεντικό της Ένωσης.

Ο Μελισσανίδης γουστάρει πολύ τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν "μαγικά" μέσα στο γήπεδο και ο Μαρτίνες είναι μία τέτοια περίπτωση. Πρόκειται για παίκτη που κάνει τη διαφορά στον Παναιτωλικό αγωνιζόμενος στον άξονα, ωστόσο υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να προσφέρει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ.

Στην ΑΕΚ είχαν ασχοληθεί και παλιότερα με την Αργεντινό άσο, όμως το θέμα δεν είχε προχωρήσει λόγω οικονομικής διαφοράς. Τώρα, ωστόσο, υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση και συγχρόνως διάθεση από τον "Τίγρη" να κάνει το "μπαμ" και να κοντράρει τον Ολυμπιακό, ο οποίος επίσης παρακολουθεί τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ΒΟΜΒΑ χάλασε για τον Πέτρο Μάνταλο γιατί τραυματίστηκε, η μεγάλη αποκάλυψη ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags