Facebook Pixel Κερδίζουν Μπάγερν και Ντόρτμουντ
| 2015-03-14 12:20:00

Κερδίζουν Μπάγερν και Ντόρτμουντ

Κερδίζουν Μπάγερν και Ντόρτμουντ

Αναλύσεις και προτάσεις από το σημερινό κουπόνι.

Εξαιρετική η χθεσινή ημέρα, μόνο η Στουτγάρδη δεν κατάφερε να αντέξει στο Λεβερκούζεν. Στα λοιπά, Ντάρμσταντ και Μπόχουμ επιβεβαιώθηκαν εύκολα. Σήμερα συνεχίζεται το πρόγραμμα με σημαντικές αναμετρήσεις.

Στην Φρανκφούρτη, η Αϊντραχτ υποδέχεται την Παντερμπόρν. Η πρώτη γλυκοκοιτάζει την ευρωπαϊκή συμμετοχή της, η δεύτερη θέει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Φύση επιθετική η Αϊντραχτ, θα αναζητήσει το γκολ και θα δώσει χώρο στον αντίπαλο. Χαμηλός ο άσος, στο 2,30 εάν συνδυαστεί με το Over, αντίθετα έχει αξία το Over 3,5 το οποίο προσφέρεται στο 2,50 από την Interwetten.

Περισσότερο μοιρασμένο φαντάζει στα μάτια μας, το Αουγκσμπουργκ – Μάιντς, παρά τις επιτυχίες που έχουν οι Βαυαροί. Εξάλλου κόντρα στην Χέρτα ήταν μέτρια και με την Λεβερκούζεν αρκετά τυχερή. Τραγική η Μάιντς εκτός, μπορεί να σκοράρει δίδοντας προβάδισμα στο αμφίσκορο το οποίο προσφέρεται στο 1,70 από την Stoiximan.

Στο Βέρντερ – Μπάγερν, το έχουμε ξαναγράψει ότι όλα θα εξαρτηθούν από την διάθεση την ομάδας του Μονάχου, η οποία έχει πολλές απουσίες καθώς έμειναν εκτός Ριμπερί, Ρόμπεν, Νόιερ και οι μακροχρόνιοι. Παρόλα αυτά δύσκολα μπορούμε να την κοντράρουμε.

Με εξαιρετική παράδοση ταξιδεύει στο Βερολίνο, η Σάλκε. Μετράει τέσσερα διπλά στα πέντε τελευταία και μετά την χθεσινή νίκη της Λεβερκούζεν ζητά σήμερα ένα ανάλογο αποτέλεσμα. Προέρχεται από το εξαιρετικό ματς στην Μαδρίτη και αντιμετωπίζει μια μετριότατη Χέρτα. Προβάδισμα στο διπλό του 2,55 από την Stoiximan.

Τέλος στα απογευματινά, καμία αξία δεν υπάρχει στην προσφερόμενη τιμή του άσου για την Χόφενχάιμ. Το Αμβούργο καίγεται για βαθμούς, θα παραταχθεί αμυντικά και θα προσπαθήσει να «κλέψει» την νίκη. Τεράστιο το 4,75 που προσφέρεται το διπλό από την Stoiximan. Κάλυψη στο DNB με απόδοση 3,35.

Τέλος στο βραδινό ματς, η Ντόρτμουντ έχει πάρει φόρα και δύσκολα θα σταματήσει σήμερα. Ειδικά από την στιγμή που μετράει ένα (10/1/0) απέναντι στην Κολωνία. Σήμερα και την ερχόμενη εβδομάδα όπου αντιμετωπίζει το Ανόβερο, έχει ευκαιρία για μαζέψει σχετικά «εύκολα» βαθμούς, καθώς στην συνέχεια ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά με Μπάγερν και Γκλάντμπαχ. Φυσικά δεν πρέπει να λησμονούμε ότι την Τετάρτη φιλοξενεί την Γιουβέντους. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και η Κολωνία σήμερα, μήπως αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή ο άσος συνδυαστικά με το Over, το οποίο προσφέρεται στο 2,02 από το Stoiximan.

Στην Β’ Κατηγορία η νίκη για την Καϊζερσλάουτερν είναι μονόδρομος κόντρα στην Νυρεμβέργη, εάν δεν θέλει για δεύτερη διαδοχική χρονιά να φτάσει στην πηγή και να μην πιει νερό. Τελευταία ευκαιρία και για την τους Βαυαρούς, εάν σήμερα μείνουν μακριά από το τρίποντο, ενώ προέρχονται από δύο διαδοχικά διπλά κόντρα στην Λάουτερν, αλλά στην μεγάλη κατηγορία. Στο 1,80 ο άσος στην Interwetten.

Νίκη ζητά και η Σαντ Πάουλι, προκειμένου να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Εβγαλε θετική αντίδραση πριν από μια εβδομάδα και εάν νικήσει σήμερα τότε θα παρακολουθήσει με μεγαλύτερη άνεση το αύριο ντέρμπι ουραγών Ααλεν εναντίον Αουε. Υποδέχεται με εξαιρετική παράδοση, την ουσιαστικά αδιάφορη FSV και το 2,20 που προσφέρεται ο άσος στην Interwetten, είναι η βασική επιλογή από αυτή την κατηγορία.

Μια κατηγορία πιο χαμηλά, ενδιαφέρον παρουσιάζουν, ο άσος της Μπίλεφελντ και τα διπλά των Κίκερς, Ερφουρτ και Κότμπους (DNB).

Πηγή: infobeto.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags